reklama
Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
Ja tez mam film z USG, na ktorym widac ładnie cipeczke i wszystkie inne czesci ciala i rozbrajajace ziewanie naszej córci 
Fajnie mają te nasze dzieciaczki, że będą mogły sie pooglądać jak jeszcze byly w łonie mamusi
Też bym chciała siebie zobaczyć z tamtych czasów... szkoda że wtedy nie było takiej możliwości.
Fajnie mają te nasze dzieciaczki, że będą mogły sie pooglądać jak jeszcze byly w łonie mamusi
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
No hejka, fajnie że Wam też się podoba kącik Aleksa, będzie jeszcze ładniej jak ozdobimy ściany. Kołyskę dostałam od koleżanki gratis, musiałam tylko kupić pościel, na razie ubrałam wszystko na gotowo a praniem pościeli zajmie się Moje Kochanie jak ja będę w szpitalu i świeżutką ubierze.
Ciekawe na jak długo nam wystarczy ta kołyska.
Wybrałam się do Auchan na zakupki małe i nie mam dziś placków ziemniaczanych tylko kupiła mrożonkę z Frosty - Paella- sama prawie całą wciągnęłam, pycha.
Kupiłam jeszcze krem do buźki dla Aleksa z Hippa i husteczki Pampers Sensitive a dla siebie wielki stanik na pierwszy nawał pokarmu.
Caro też masz śliczny kącik dla maleństwa, widać że dla dziewczynki, taki słodziutki. Jak nasz wyrośnie z kołyski to właśnie takie łóżeczko jak Twoje będę chciała kupić.
Co do filmów pamiątkowych to ja mam dwie płytki z nagraniem badania usg z 11 i 27 tyg.
Teraz zmykam na jakiś spacerek z córą bo wyciąga mnie na stok narciarski- dobrze że to blisko bo nie chce mi się wcale.
Ciekawe na jak długo nam wystarczy ta kołyska.
Wybrałam się do Auchan na zakupki małe i nie mam dziś placków ziemniaczanych tylko kupiła mrożonkę z Frosty - Paella- sama prawie całą wciągnęłam, pycha.
Kupiłam jeszcze krem do buźki dla Aleksa z Hippa i husteczki Pampers Sensitive a dla siebie wielki stanik na pierwszy nawał pokarmu.
Caro też masz śliczny kącik dla maleństwa, widać że dla dziewczynki, taki słodziutki. Jak nasz wyrośnie z kołyski to właśnie takie łóżeczko jak Twoje będę chciała kupić.
Co do filmów pamiątkowych to ja mam dwie płytki z nagraniem badania usg z 11 i 27 tyg.
Teraz zmykam na jakiś spacerek z córą bo wyciąga mnie na stok narciarski- dobrze że to blisko bo nie chce mi się wcale.
z checia bym polazla sobie na spacer ale samej mi sie nie che a moj jeszcze w pracy. ladna wiosenna dzis pogoda, jutro za to lece na zakupki z kumpela wiec mam nadzieje ze tez bedzie ladna pogoda i dzisiejszy spacer sobie jutro odbije
Witam!:-)Dziewczyny czy któraś z Was była teraz na USG 4D??Jestem w 30 tygodniu i wacham sie czy iść czy jest wogóle sens bo dzidzia juz duża i nie wiem czy cos bedzie widać.

aha83
kwietniówka '09
Zapomniałam napisać co na usg. Więc synuś rośnie duży już waży 2kg. Wszystkie wymiary są prawidłowe, lekarz powiedział że mam bardzo ładny przepływ krwi między pępowiną a łożyskiem. No i przez to, że synuś duży to data porodu według USG przesunęła się na 3.04 a według OM mam na 13.04. Bardzo bym chciała urodzić tak ok 3.04 bo do Świąt doszłabym już do siebie![]()
Gratuluje dobrych wieści!!!!
A ja dziś miałam zamiar się wybrać na spacerek, bo słoneczko świeciło, ale jakaś jeszcze zmęczona jestem po podróży. ;-)
Poza tym doprowadzałam dziś mieszkanko do porządku, bo mój Wojtuś pofolgował sobie z porządkami podczas mojej nieobecności.

Kurcze dziewczyny ale ja mam apetyt, jadłabym i jadła..... masakra

Również trzymam kciuki za Lilian i modlę się o jej córeczki, biedulka współczuję strasznie i nie wyobrażam nawet sobie co ona teraz musi przechodzić.
Manja ja też tak samo jak ty, ogólnie jestem zmarźluchem, ale wyjątkowo w tej ciąży jest mi ciepło

no i ja już po wizycie
Nakręciłam się niegatywnie a tu wsio jak najbardziej dobrze więc nie ma co się martwić teraz za 2 tyg musze umówić się na usg i będę już w ogóle happy, na to twardnienie brzucha przepisał mi tabletki, no i powiedziałam mu że puchne i wiecie co mi powiedział ?? Raz w tygodniu przez jeden dzień nic nie jeść nic nie pić tylko jeść 1,5 kg jabłek
albo 1,5 litra mleka 
czy któraś z Was o czymś takim słyszała ??
Rety jak już widzę że Wy macie wsio gotowe to aż mnie skręca kiedy ja tak będę miała

plaaaacki ziemniaczane o tak zrobie też dzisiaj
co do zwolnienia z pracy to lekarz mi powiedział, że na nast wizycie koniecznie już zwolnionko bo co będę ludzi straszyć
no no czyli do 6-tego marca chodze do robotki :-)
Gabi hehe jak by mój był niepodobny do nikogo i włosy by się nie zgadzały mojemu M to ciekawa jestem co by w tego jego głowie się zalęgło bo to że jestem w ciązy dowiedziałam się jak on pojechał w pierwszą trasę :-) zaraz by się smiał że to nie jego
aha ja to byłam straszny zmarzluch u mnie ogrzewanie zawsze na full musiało być odkręcone w pokoju sauna nikt nie lubiał u mnie siedzieć w nocy pod kołdrą nagrzane na maxa....... teraz pół zimy ogrzewania nie odrkęcam a najchętniej w majtkach bym chodziła
ciągle na mnie krzycza ubierz się !! A mi gorąco !!
albo 1,5 litra mleka 
czy któraś z Was o czymś takim słyszała ??Rety jak już widzę że Wy macie wsio gotowe to aż mnie skręca kiedy ja tak będę miała

plaaaacki ziemniaczane o tak zrobie też dzisiaj
co do zwolnienia z pracy to lekarz mi powiedział, że na nast wizycie koniecznie już zwolnionko bo co będę ludzi straszyć
no no czyli do 6-tego marca chodze do robotki :-)Gabi hehe jak by mój był niepodobny do nikogo i włosy by się nie zgadzały mojemu M to ciekawa jestem co by w tego jego głowie się zalęgło bo to że jestem w ciązy dowiedziałam się jak on pojechał w pierwszą trasę :-) zaraz by się smiał że to nie jego

aha ja to byłam straszny zmarzluch u mnie ogrzewanie zawsze na full musiało być odkręcone w pokoju sauna nikt nie lubiał u mnie siedzieć w nocy pod kołdrą nagrzane na maxa....... teraz pół zimy ogrzewania nie odrkęcam a najchętniej w majtkach bym chodziła
ciągle na mnie krzycza ubierz się !! A mi gorąco !!gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Zimka- gratuluję udanej wizyty.
Nie słyszałam o takiej diecie jednodniowej ale zastanawiam się czy i mi by się nie przydało, no ale mój gin nic nie mówił.
Ja też całe życie byłam zmarźlakiem, a w ciąży mi gorąco i śpię pod letnią kołdrą teraz, a zawsze pierwsza zmieniałam na zimową. Chyba dzidzie nas grzeją od środka.
Nie słyszałam o takiej diecie jednodniowej ale zastanawiam się czy i mi by się nie przydało, no ale mój gin nic nie mówił.
Ja też całe życie byłam zmarźlakiem, a w ciąży mi gorąco i śpię pod letnią kołdrą teraz, a zawsze pierwsza zmieniałam na zimową. Chyba dzidzie nas grzeją od środka.
reklama
aha83
kwietniówka '09
no i ja już po wizycieNakręciłam się niegatywnie a tu wsio jak najbardziej dobrze więc nie ma co się martwić teraz za 2 tyg musze umówić się na usg i będę już w ogóle happy, na to twardnienie brzucha przepisał mi tabletki, no i powiedziałam mu że puchne i wiecie co mi powiedział ?? Raz w tygodniu przez jeden dzień nic nie jeść nic nie pić tylko jeść 1,5 kg jabłek
albo 1,5 litra mleka
czy któraś z Was o czymś takim słyszała ??
Rety jak już widzę że Wy macie wsio gotowe to aż mnie skręca kiedy ja tak będę miała
!!
O widzisz zimka wszystko jest dobrz, ale o tych jabłakach i mleku to pierwszy raz słysze??? to na opuchliznę niby ma działac???
A i nie martw się kochana ja też nie mam jeszcze nic gotowego dla syneczka... ani łózeczka ani wózka... i tylko parę kosmetykó i ciuszków, nie wspomnę już o sobie. Ale nic jeszcze jest chwilka czasu

Podziel się: