reklama

Kwiecień 2011

ja już też wróciłam:)dziś tatuś mnie woził:)Oliwka waży 2350g stopień dojrzałości łożyska już III więc poród zbliża się powoli wielkimi krokami:)
rozmawiałam z nią o moim ciśnieniu i powiedziała żebym poszła 01.03 do szpitala na konsultacje(ona też tam będzie)żeby mi wszystko wytłumaczyli,i stwierdziłyśmy razem że odkąd leże i biore proszki ciśnienie się w miare unormowało i jeśli nic się nie będzie działo to poczekamy na poród naturalny i jak coś się się zacznie nie tak wtedy cesarka...moja gin stwierdziła że dla dziecka lepszy jest poród SN bo jak dziecko wychodzi to dostaje ciśnienia i wody płodowe "wyskakują z niego" a przy cesarce trzeba odsysać co wcale nie jest takie dobre...
byłam jeszcze na zakupkach(jaka komercja obok przychodni ogromny kolmpleks sklepów dla dzieci:)
zaraz wstawie fotki na zakupowym
dzięki za kcukasy:))

reklama
dziekuje podzialalo. pokoje wysprzatane, podlogi umyte, kuchnia lsni ( kto wymyslil biale szafki- wiem wiem ja wrrrrrr), podlogi w kuchni i przedpokoju czyste. zupa sie dokancza, ziemniaki gotuja. Jeszcze do sklepu po jakies paluszki rybne i kapuste. i zostanie lazienka ale to juz jutro chyba. chwilowo dosc mam i bede odpoczywac :)

doberek dziewczynki,

znowu wpadam w przelocie...o zdrowko pytam,udanych wizyt gratuluje,kosze zdrowka chorowitkom wysylam...pycha paczki z okazji oliver`owego tygodnia wirtualnie stawiam... top_backen_berliner_g.jpg i uciekam...:o)

trzymajcie sie cieplo

buzka

dziekuje podzialalo. pokoje wysprzatane, podlogi umyte, kuchnia lsni ( kto wymyslil biale szafki- wiem wiem ja wrrrrrr), podlogi w kuchni i przedpokoju czyste. zupa sie dokancza, ziemniaki gotuja. Jeszcze do sklepu po jakies paluszki rybne i kapuste. i zostanie lazienka ale to juz jutro chyba. chwilowo dosc mam i bede odpoczywac :)

a może wpadniesz i do mnie??:-D

super że wizyty udane!!! ja czekam do 9marca na naszą z utęsknieniem!!! wróciłam od fryzjera....uciachałam się na chłopaka....trudno odrosną....zaraz wstawie jakas fotke.... przez krotką fryz mam jeszcze bardziej "pyzowatą" buzię ale przynajmniej wygodniej....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry