Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kurcze człowiek taki mało asertywny jest i nie umie odmawiać, z drugej strony wolałam ich jakos ugościc u siebie jak jechać gdzieś, najwyżej zacznę trochę marudzić ze mnie boli i może szybko wyfruną ;p
Emi mam identyczny objadek. tzn prawie ziemniaczki pieczone zamiast frytek :-)
A ja juz wole wyjsc do kogos bo latwiej mi wtedy jeczec ze zle sie czuje i szybciej wyjsc
ehhh zjadlo mi posta.
ja tez tak mam, ze w domu najlepiej sama, tzn z domownikami, ale bez gosci. a w sobote pelna chata!!
mnie to sie nawet telefonow nie chce odbierac i z nikim gadac... w ogole to nie mam powera jak przy poprzednich ciazach, ze wszystko sprzatalam itd, gdyby nie M to chyba nic bym nie miala zrobione, ale jemu sie syndrom wicia gniazda wlączył no i porzadkujemy, sprzatamy, ale wiecej on niz ja
tyli jeden bok zupelnie na krotko...tak zeby sterczały na wosk czy cóś..... inne ujęcia potem zrobię to i brzuszek się załapie bo obiecałam że wstawie swoje +20kg .....
Klaudencja jest bardzo twarzowo i wygodnie ja ma długie ale chyba nie odważę sie ich ściąć, mąż by mnie chyba udusił bo jak mówi kobita musi mieć lejce ;p
nomoja dlugosc ulegla drastycznej zmianie...ciekawe co powie M jak wróci z pracy..... ale już szlak mnie trafiał a tak wstane wezme gume czy wosk i przeczesze i tyle.... oczywiscie bardziej uwydatnilo to opuchlizne na twarzy ale coz....teraz stawiam na wygode przez jakis czas a nie wygląd....no i na tej fotce ta grzywke mam jakos za bardzo do góry....hmmm...potem zrobie inne