reklama

Kwiecień 2011

kurcze człowiek taki mało asertywny jest i nie umie odmawiać, z drugej strony wolałam ich jakos ugościc u siebie jak jechać gdzieś, najwyżej zacznę trochę marudzić ze mnie boli i może szybko wyfruną ;p ;)

reklama
ja mam tak samo,nie cierpię teraz jak miałby ktoś do nas przyjść no krew mnie by zalała,sama chcę być sama, bo inni dezorganizowaliby mi tylko czas

idę frytki po smażyć i rybcię do tego .tzn paluchy

Emi mam identyczny objadek. tzn prawie ziemniaczki pieczone zamiast frytek :-)
A ja juz wole wyjsc do kogos bo latwiej mi wtedy jeczec ze zle sie czuje i szybciej wyjsc

ehhh zjadlo mi posta.
ja tez tak mam, ze w domu najlepiej sama, tzn z domownikami, ale bez gosci. a w sobote pelna chata!!
mnie to sie nawet telefonow nie chce odbierac i z nikim gadac... w ogole to nie mam powera jak przy poprzednich ciazach, ze wszystko sprzatalam itd, gdyby nie M to chyba nic bym nie miala zrobione, ale jemu sie syndrom wicia gniazda wlączył no i porzadkujemy, sprzatamy, ale wiecej on niz ja:)

e tam. moze mi sie zachce jak urodze hahaha

tyli jeden bok zupelnie na krotko...tak zeby sterczały na wosk czy cóś..... inne ujęcia potem zrobię to i brzuszek się załapie bo obiecałam że wstawie swoje +20kg :D.....

Klaudencja jest bardzo twarzowo i wygodnie ja ma długie ale chyba nie odważę sie ich ściąć, mąż by mnie chyba udusił bo jak mówi kobita musi mieć lejce ;p

nomoja dlugosc ulegla drastycznej zmianie...ciekawe co powie M jak wróci z pracy..... ale już szlak mnie trafiał a tak wstane wezme gume czy wosk i przeczesze i tyle.... oczywiscie bardziej uwydatnilo to opuchlizne na twarzy ale coz....teraz stawiam na wygode przez jakis czas a nie wygląd....no i na tej fotce ta grzywke mam jakos za bardzo do góry....hmmm...potem zrobie inne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry