reklama

Kwiecień 2011

nati_k-ty zawsze masz posprzątane obiadek itp. jak ty to robisz ja tak nie daję rady
dziewczyny ja czasami mam niskie tętno np.48 cz to czmuś przeszkadza oczywiście czuję się fatalnie

reklama
zrobienie objadu zajmuje mi doslownie godz. Nie robie jakis wymyslnych, usmazenie kotletow, czy spaghetti to chwila.jak sie codziennie sprzata to i nawet sprzatanie to chwila. :)
ja mam duze tetno ale Twoje to strasznie niziutkie, nie mam pojecia jak to wplywa na dzidzie ale chyba powinnas powiedziec gin albo nawet na ip podjechac

nati_k-ty zawsze masz posprzątane obiadek itp. jak ty to robisz ja tak nie daję rady
dziewczyny ja czasami mam niskie tętno np.48 cz to czmuś przeszkadza oczywiście czuję się fatalnie

w ciazy tętno generalnie jest podwyższone...spytaj lepiej lekarza, zwłaszcza, że jak piszesz, źle się czujesz...tak niskie tętno świadczy o tym, że serce wolniej pompuje krew, więc możesz być niedotleniona...

a moi rodzice jednak nie przyjadą...

mitaginka ja też wstaje i jem rano o 5 jak m wychodzi do pracy,zazwyczaj płatki czekoladowe i jakaś kanapka z dżemem i wtedy dalej moge spać a często bywa tak że już się nie klade...

Klaudencja śliczna fryzurka :)

Ja się kurczę zezłosciłam, bo zdjęcie małego Oliwierka było w normalnych postach to dodałam komentarz, a teraz patrzę i mój komentarz wylądował tam gdzie sama chciałam, żeby było bez komentarzy:zawstydzona/y: nie wiem w jaki sposób:nerd:

Klaudencja śliczna fryzurka :)

Ja się kurczę zezłosciłam, bo zdjęcie małego Oliwierka było w normalnych postach to dodałam komentarz, a teraz patrzę i mój komentarz wylądował tam gdzie sama chciałam, żeby było bez komentarzy:zawstydzona/y: nie wiem w jaki sposób:nerd:

ja nawet wpisałam, że miało być bez komentarzy ;)
najwyżej poprosimy jolę, aeyne lub pandorkę o usunięcie komentarzy ;) też wolałabym same fotki

reklama
baby jak pazurki? nauczylaś się już pisać? długie masz? ja już tak bym sobie chciała zrobić ;) ale na początek zrobię sobie po porodzie króciutkie, żeby malutkiej nie zadrapać ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry