Morgaine
Byle do 2030tego;-)
Morgaine Ja płacę za załozenie u takiej babeczki w domu 60 zł a uzupełnienie 30 zł i super się trzymają, jestem bardzo zadowolonaJuż wiele razy robiłam u róznych osób i w salonach i widzę, że dobrze robi, dokładnie i w ogóle, a dużo taniej niż gdzie indziej
no super cena!! za tyle to ja tez chce ale do Krk mam jakies 100km
ja place za manicure zwykly 20-25 zl wiec faktycznie lepiej zele...nie trzeba tego malowac tak czesto...chyba sobie zrobie po porodzie... musze sie wywiedziec ile kto bierze u mnie.
aenye przesyłam duuuuuuuzo zdrowia. boshe jak mi Cie szkoda. dobrze ze mama pomoze....
i tak sobie mysle, po przeczytaniu posta justi ze szczescie mam wielkie ze ma mi kto pomoc w razie W.
justi wyobrazam sobie w jakiej sytuacji jestes. sama potrzebujesz opieki i dziecko, a tu za bardzo nie ma na kogo liczyć
myślę że powinnas porozmawiać z mężem, są w życiu rzeczy ważne i ważniejsze, a teraz naprawdę go potrzebujecie z Rafałkiem. chociaz na te 10 dni jak bedziesz w szpitalu...
ja to centralnie jak w poprzedniej ciąży czułam się całkowicie opuszczona przez M (jakis kiepski okres mielismy, bardzo kiepski i chyba myslelismy ze dziecię to naprawi, a to nie tak..) tak teraz jest mi to wynagrodzone. bardzo sie facet stara i postawilismy juz jakis czas temu na rozmowe, jeszcze zanim zaszlam w ciaze wyjechalismy na weekend bez dzieci i duuuzo rozmawialismy o tym co nas boli, czym sie zranilismy i poweidzialam mu wtedy ze czulam sie opuszczona, wymienilam sytuacje, bez wyrzutów, po prostu trzeba mówić o takich rzeczach i teraz widzę że rozumie.... z drugiej strony to moja trzecia ciąża i jakby po dwóch nie rozumiał o co babie w ciąży chodzi to byłoby z nim kiepsko
kurcze powiem wam że dało nam to trzecie dziecię powera. jest tak cudownie ze az boje sie cos stracic...wiecie takie glupie mysli czlowiekowi chodza po glowie... ale martwi mnie moja niemoc, nie mam sily z dziecmi sie pobawic, pouczyc z Konradem, w ogole spedzic z nimi w jakikolwiek sposob czas... z domu wychodzic za bardzo nie moge bo ciagle mam skurcze, chce wytrzymac do terminu. ehhh mam nadzieje ze przyjdzie wiosna i to minie. wroci energia i sila na spacery, zabawy w ogrodzie i aktywne spedzanie czasu.... MARUDA ZE MNIE, PRZEPRASZAM...
)