reklama

Kwiecień 2011

reklama
dobre!!!!!!!
a ja musze policzyc ile dni ale chyba nie duzo
edit
wyszlo 24 dni,ale ja juz 15marca czyli 37tc juz uznaje za bepieczny czas.

Ostatnia edycja:
mamusiaDorusia nie łam sie. ja w tej ciąży zrozumialam że te chłopy czasem głupoty robią, mówią, zachowują sie bez sensu, ale chyba nie do końca świadomie. im trzeba jak asiunia mówi, łopatologicznie do głowy wsadzać!!
łącze się z Tobą w smutku, chociaż powodu nie mam... tak po prostu jest i tyle.
u mnie biforek, czyli browarki i nasze dvd z wesela oglądają:) ale ja w sypialni sama. chce odpoczywac i tyle! cisza i spokoj to to czego teraz potrzebuje i to mam!! wow nie wiem co sie stalo ze w koncu moge tak w ciszy:)

edit: do bezpiecznego 37 tygodnia to ja mam 20 dni??:o niemozliwe!
a liczysz skonczony 37? czy poczatek 37 jako bezpieczny...bo to 7 dni roznicy?:D

Ostatnia edycja:
baby akurat koteczka powtórzylam z tamtego suwaczka :-D wybrałam po prostu nieco inne tło kolorystyczne ;-) bo mnie w tamtym fiolet (nie pasujący do niczego) denerwował :-D:-D

baby dzięki, popatrze na allegro:)

morgaine dopiero skończony 37tc jest bezpieczny, wcześniej jak się dzidzia urodzi, to będzie miala wpisane: wcześniak
czyli dla mnie 1-4 kwietnia (mam 2 terminy porodu hihi) jest początkiem bezpiecznego okresu.
ale tam nie panikuję i tam przenoszę hahahah czyli duuuzo czasu przede mna...poczekam az Ty bedziesz prac i prasowac.
p.s. kto Ci popierze i poprasuje bo Ty musisz leżeć przeca (podoba mi sie to 'przeca';)

mąż :-D w końcu robi już wszystko, to i to może :-)
no chyba, że poczekam do bezpiecznego 7 kwietnia i wtedy dopiero ruszę...
choć to rozwiązanie jest trochę ryzykowne :eek:

reklama
morgaine dopiero skończony 37tc jest bezpieczny, wcześniej jak się dzidzia urodzi, to będzie miala wpisane: wcześniak
to chyba do mnie bylo. Wiem wiem ze skonczony 37 to ciaza donoszona ale w 37tc juz nic zlego sie nie moze stac wiec juz nie bede panikowac a akurat 15-sty marca to moja ulubiona data i bym chciala :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry