reklama

Kwiecień 2011

nie do Ciebie, tylko do morgaine :P przecież wiem, która z Was, to która ;)
morgaine pytała, co uważasz za bezpieczny termin- rozpoczęty 37, czy skończony, więc wygłosiłam swoją opinię :P

reklama
ehhh moze ja sie wypowiem kogo pytalam co?:P
nie no, wiem wiem ze nawet od 36go mozna rodzic, w poprzedniej ciazy jak mi sie skonczyl 35 to gin mi powiedzial mozna rodzic, dziecko zdrowe i gotowe! ale oczywiscie ja czekam do 40tego tygodnia i tej wersji będę się trzymać wiec mam jeszcze poltora mca na pranie i prasowanie.

mąż :-D w końcu robi już wszystko, to i to może :-)
no chyba, że poczekam do bezpiecznego 7 kwietnia i wtedy dopiero ruszę...
choć to rozwiązanie jest trochę ryzykowne :eek:
heh wcale nie ryzykowne, przeciez jak i tak on to ma robic, to jakbys wczesniej urodzila to jak bedziesz te 3 dni w szpitalu to on zdąży to poprac i poprasowac:)
a jak nie urodzisz wczesniej to pojdziesz wlaczyc pralke i zaczniesz rodzic hahhaha przy wyciaganiu prania albo przy wieszaniu:) wiec i tak on biedaczek bedzie musial prasowac:)
Na dobre i na złe :-) to tak w temacie szpitali :szok:

no i dzieki za przypomnienie. tydzien temu nie bylo. jacys kolesie w nartach robili dziwne rzeczy na sniegu;)

jak leżałam na początku ciąży w szpitalu przez 2 tygodnie, to potem przez jakiś miesiąc nie oglądałam tego serialu, tak miałam dość szpitali...no ale tamten szpital nie dość, że stary i brzydki, to jeszcze cała tamta sytuacja byla dla mnie dużym szokiem i tak się to skumulowało...

EDIT: jak nie było? ja oglądałam tydzień temu

o, właśnie mówią o planowanym strajku listonoszy...hmmmm....a ja myślałam, że już strajkują :-D dzisiaj np. w skrzynce było awizo, a listonosza ani widu, ani słychu :wściekła/y: po prostu nie chciało mu się dzwigać mojej nowej, pięknej torebeczki :-D

ło matko u mnie śpiewają weselne przyśpiewki...
góralska muzyka i góralskie granie...lalalala MASAKRA
NIE LUBIĘ CHAMSTWA I GÓRALSKIEJ MUZYKI;)

no ale na weselu zniosłam to hahahah

co tam pisałaś mitaginka? ze tydzien temu bylo na dobre i niedobre?? holender a ja mialam narciarzy...hmm cos mi sie te komórki chyba kurczą razem ze skurczami hahaha

bo listonosze tak lubia!!
i jest to strasznie denerwujace jak sie na cos czeka specjalnie w domu sie jest a tu awizo. Ide na poczte i musze sie wykłócać ze na pewno listonosz nie wziął paczki i jest na poczcie!!!

reklama
morgaine może wystarczyło kanał zmienić :laugh2::laugh2::laugh2:
hahah very funny:P

dobra to ja spadam bo trza trzódkę kąpać:D
mitaginka Ty to jeszcze masz luzik, a ja muszę wykąpać dzieci, siebie, dać im kolację i położyć ich spać....ehhhh musze M zmusić zeby ich polozyl spac...ja ich wykąpie chociaz to mega wysilek dla mnie.

seeyaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry