reklama

Kwiecień 2011

reklama
W tym ładniej widać tego kotka, może dlatego zwróciłam na niego uwagę :)
Ja jak zwykle oglądam NCIS a potem CSI na AXN i 13street

Na dobre i na złe to dla mnie tasiemiec w ktorym juz nic ciekawego się nie dzieje, nie ooglądam już polskich seriali, wkurzają mnie:eek:

Ostatnia edycja:
Morgaine to nie jest takie proste. Mąż jest na kontrakcie i musi się z niego wywiązać.. takie życie.. widziały gały co brały!
Na czas porodu przyjedzie rodzinka... a z ta bakterią pomyślimy co da się zdziałać. W Pn jeszcze jedno badanie, wizyta i będziemy rozmawiac z lekarzem.

Kurczę pół dnia mnie nie było i lekturę na połowę wieczoru mi zostawiłyście :P

mitaginka mi lekarz mówi, ze bezpieczny jest skończony 36 hmm.. poza tym nie zawsze wpisują wcześniak. Jak dziecko wagowo urodzi się powyżej 2,5 kg i nie wymaga inkubatorka ani innych dodatkowych badań to niekoniecznie. Chyba zależy od szpitala. Moja siostra urodziła w 35 tc i dzidzi ważyło ponad 2.800 i nie ma wpisane, ze wcześniak.

Cześć kochane. MAM POŁĄCZENIE ZE ŚWIATEM!!!!!!!!!! M przywiózł mi laptopa :) Jak na razie u nie bez zmian i próbuję was nadrobić. Wielkie dzięki za wszystkie kciukasy za nas i ciepłe sowa.

Cześć kochane. MAM POŁĄCZENIE ZE ŚWIATEM!!!!!!!!!! M przywiózł mi laptopa :) Jak na razie u nie bez zmian i próbuję was nadrobić. Wielkie dzięki za wszystkie kciukasy za nas i ciepłe sowa.

Dobrze że się odezwałaś :D trzymamy tu kciuki mocno i ściskamy!!!!! trzymaj się cieplutko :*już niedługo wszystko będzie tylko wspomnieniem

Ja jak zwykle oglądam NCIS a potem CSI na AXN i 13street

Na dobre i na złe to dla mnie tasiemiec w ktorym juz nic ciekawego się nie dzieje, nie ooglądam już polskich seriali, wkurzają mnie:eek:

ja też CSI ale na tv 4 na 13street reklamy mnie dobijają:-D

a na dobre i na złe to ja tylko w szpitalu oglądałam w oczekiwaniu na poranny obchód:-D

edit: Marma- fajnie że jesteś:tak: kciuki żeby jednak już niedługo z domku:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
marma fajnie że się odzywasz:-) kciuki trzymam dalej
aeyne zdrówka !!!

co do paznokietków to z rok do tyłu razem z siorą skompletowałyśmy cały zestaw i same sobie robimy - i nie chwaląc się wychodzą całkiem całkiem tylko z 5/6 godzin siedzę nad nimi :szok: i to mnie czasem dobija

klaudencja fryzurka świetna! jeszcze nigdy nie miałam tak krótkich bo nie mam odwagi (zawsze muszę mieć możliwość spięcia w kucyka). Ja się też dziś zapisałam do fryzjera, dopiero w przyszły piątek ide ale już sie doczekać nie umie. Wynalazłąm sobie taką fryzurę fryz.jpgtylko że ona ma z boku wygolone a tego nie chcę, tak więc jakoś zmodyfikuję hihi

Zmykam powoli do wyrka, jutro to zapowiada mi się fajny dzień - z rana jadę z siorą i mamcią w poszukiwaniu sukni ślubnej dla mej siorki:-) fajnie

Spokojnych snów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry