reklama

Kwiecień 2011

reklama
fuj zjadłam i mnie zemdliło ..

nati - ojoj ,już niedługo :tak:

ja też bym sobie paznokcie zrobiła,heh najlepsze,że jestem po kursie stylizacji paznokcia jakieś 3 lata już będą ,mam wszystkie akcesoria,ozdoby itp ,ale nie robię w tym, kasa tylko na to wszystko wydana ,głupia jestem,ale twierdze że ...bo tak jest długo mi to zajmuje czasu nie to co tym w salonach , masakra ...

obiad jako taki gotowy...kurcze dziewczyny nawet rybka mi sie nie udała....jestem porpostu niezdarna i rozkojarzona chyba za mało dotleniona jestem przez to leżenie...no ale trudno zje sie co jest... czekam tylko na M.

baby jak pazurki? nauczylaś się już pisać? długie masz? ja już tak bym sobie chciała zrobić ;) ale na początek zrobię sobie po porodzie króciutkie, żeby malutkiej nie zadrapać ;)

Nauczyłam się pisać, teraz mam dość długie i kwadratowe, ale jak pójdę po weselu na uzupełnienie, to je skrócę i zrobię zaokrąglone, właśnie po to, żeby maluszka nie zadrapać. Teraz na wesele postanowiłam zrobić sobie takie dłuugie :-)

nienawidze byc w ciazy!!!
kichnelam i sie posikalam!!!!!!!!!!!!!!!
kurcze ......................
no i nastepne pranie do zrobienia

Nati już niedługo :) ja mam problem przy kichaniu i czasem "puszczę bąka":zawstydzona/y: ale nie jestem w stanie czasem nad tym zapanować:szok:

dziekuje podzialalo. pokoje wysprzatane, podlogi umyte, kuchnia lsni ( kto wymyslil biale szafki- wiem wiem ja wrrrrrr), podlogi w kuchni i przedpokoju czyste. zupa sie dokancza, ziemniaki gotuja. Jeszcze do sklepu po jakies paluszki rybne i kapuste. i zostanie lazienka ale to juz jutro chyba. chwilowo dosc mam i bede odpoczywac :)

To nie chciałabym wiedzieć co robisz jak Ci się chce:) Serio:) Mi by się nie chciało, no chyba,że dostane jobla na nowej chatce:)

A ja dziś tez się nie leniłam: zrobiłam rosołek i potrawkę z kurczaka i poprasowałam Piotrusiowe ubranka. Jutro się pakujemy i wieczorem jedziemy do domu:)

heh ja mam mdlosci od pierwszego dnia ciazy i jeszcze nie przeszly...
co do uporczywych sąsiadów (wiem parę stron wcześnej o tym pisalyscie ale ja nie nadążam za wami;) to ja mam domek i to jest jednak dobra strona. ale z drugiej strony jeśli chodzi o dom to wieczne wydatki, ogród, malowanie co parę lat, a taką dachóweczkę jakby się chcialo polozyc to juz nie powiem jaki koszt... no ale wszystko ma swoje plusy i minusy.

btw ZAZDROSZCZE CI KOOT nowe sliczniutkie, czyściutkie, miodzio:)

o czym to jeszcze pisałyście?

a pazurki
kurcze tez bym chciala ale wydaje mi sie to drogie.
jak czesto uzupelniacie? i ile placicie za zalozenie/uzupelnianie? musze sei doweidziec ile to kosztuje u mnie....

a ta ciąża to mnie dobija jeszcze z jednego powodu.
te zmiany nastrojow. wczoraj bylam mega happy, dzisiaj zdolowana...nie wiedziec czemu, bo małż kochany, kwiaty dostalam dzisiaj od niego, bez okazji!! no i milusi, kazal mi sie polozyc, wszystko robi, nie krzyczy, a ja taka smutna...
nie wiem moze juz mnie meczy ta monotonnia, to oczekiwanie, ta ilosc rzeczy do zrobienia na ktore nie mam ochoty... ehhh no i glodna jestem... :( znowu!!!

ja właśnie poprosiłam M. o frytki :-)

morgaine ja płaciłam za założenie 90 zł, za uzupełnianie 60-70 zł (w salonie kosmetycznym, który ma babeczka u siebie w domku na naszym osiedlu) i chodziłam co 3-4 tygodnie, a samopoczucie- bezcenne :-D:-D:-D oczywiście w jakichś salonach w centrum to za założenie nawet 170 zł sobie życzą :szok:

dziewczyny, nie mam si l pisac, na szybko wiesci od marmy. dostalam juz dawno ale nie mialam sily wstac z lozka.

chlopakow wziela moja mama, bo ja nie daje rady palcem kiwnac, D tak samo zalatwiony, bedziemy sie kurowac przez weekend. koszmar. znowu mam nos zawalony, nie moge oddychac, do tego kaszel, chyba juz pluca wyplulam. pyralgina nie pomogla nawet na chwile ;-) jutro moze znowu do lekarza pojade. wracam do wyrka.

bosheee za jakie grzechy, ja sie pytam..!?

reklama
Morgaine Ja płacę za załozenie u takiej babeczki w domu 60 zł a uzupełnienie 30 zł i super się trzymają, jestem bardzo zadowolona :) Już wiele razy robiłam u róznych osób i w salonach i widzę, że dobrze robi, dokładnie i w ogóle, a dużo taniej niż gdzie indziej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry