reklama

Kwiecień 2011

reklama
klaudencja ale zmiana! a przez awatarek ciągle "widzę" Cię z długimi włosami ;-)
p.s. nie za gorąco Ci było robić fotki w kurtce? :-D

kobieto!!! toż ja specjalnie dla was robiłam zdjęcie jeszcze u fryzjera wychodząc ...dlatego w kurtce :D :D :D i stad też ten"tapir"na grzywce....bo w domku sobie przyklepałam ją trochę hehehe....ja siebie też widzę jeszcze z długimi...i zapuszczam od dziś hahahahhahahaha :D potem zrobię jakieś fotki z brzusiem bo prawie wcale nie mam...wykorzytam ze jeszcze jako taka fryzura jest dziś :/

klaudencja- super
ale moj maz bylby zly. Kilka msc temu obcielam sobie sama wlosy. mialam prawie do pasa a obcielam do ucha i byl zly, a teraz mi strasznie wolno rosną. dopiero do ramion mam. no ale wygodniej z krotkimi ale czego sie nie robi dla ukochanego

muszę czekać na M.... ze zdjątkami :D
a teraz chyba muszę ruszyć.....4litery....i iść rybkę smażyć bo smaku narobiłyście....
ja to już stresuje się jutrem bo po dłuuuugiej przerwie na uczelni mam jutro zjazd...i super plan od 8 do 21...... jak nie urodzę siedzac tam to będzie dobrze

a Ty nie miałaś leżeć? :P
trafna uwaga!!!!! w tym cały ból.... ale jutro muszę tam być także biorę poduszkę pod plecy i rozłożę się jakoś... a jak będzie tragicznie to zadzwonię po M. i wrócę....nic na siłę....ale może wytrwam bo w sumie posiedzieć mogę oby nie chodzić....zobaczymy

no a teraz wstać jak chcę zjeść to wstać muszę bo czekać nie zamierzam na M. bomi żołądek do kręgosłupa przyrośnie... :D

Ostatnia edycja:
bardzo ładna fryzurka klaudencja ,myślałam o takowej ale mi by chyba nie pasowało,byłam jakiś tydzień temu u fryca podciąć tylko na ciut krócej ale i tak w kitku łażę fuj już normalnie .

no ja też apetytu mam mniej ostatnio,jakby żołądek przesunął się jeszcze wyżej niż był,bo w nocy czasem mnie duszno i zgaga i wszystko podchodzi pod gardziel łeeeee,

jakiś dodatkowy żyleka mnie się w ogóle robi nie dość że ten wargowy ''tam '',to jeszcze pod udem czy kolanem ciągnie przez całą nogę jak dłużej posiedzę i wstanę . oschlastana jestem jak to Hubi mój mawia:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry