reklama

Kwiecień 2011

Kiepsko...Brzusio w dalszym ciągu mi twardnieje co kilka minut (aż tak często jeszcze nie twardniał), boli mnie głowa, trochę mnie muli, trochę czyści :/ poza śniadaniem nic dzisiaj nie zjadłam, bo nie mam apetytu, no i trochę się martwię...
nie bardzo wiem, co robić...

reklama
oj to moj organizm od dawna sie oczyszcza. jem jak wrobelek a i tak objad laduje w kibelku a kolacji nie jem. rozwolnienie mam od 2-3 tyg :-(
kurcze nie wiem co Ci poradzic.

póki co na razie czekam...zwłaszcza, że M. robi dziś nadgodziny
u mnie pojawia się też taki problem, że gdybym chciała jechać na IP, to nie wiem, gdzie...
czy do tego szpitala, w którym ostatnio leżałam (w ktorym pracuje mój gin), a w którym nawet KTG mi nie zrobili, czy do szpitala klinicznego (w którym nikogo nie znam, ale w którym mają specjalistyczny sprzęt, jakby co...)

hej, wróciłam
rozwarcie 1cm,palec "przechodzi", lekarz macał główkę, wchodzi i wychodzi z kanału
kazał jechać do domu i robić to "na co tylko mamy ochotę" taki przykaz lekarza :-D
skurczybyki na ktg ledwo do 22dochodziły, więc jestesmy jeszcze w polu
boli mnie wszystko okropnie, bo badanie nie należało do delikatnych, ale co tam....mogę już rodzić, Paweł jest w domu i w każdj chwili możemy tam wracać. cc czy sn okaże się na miejscu. przeszkolił mnie z objawów, jak mam na co reagować.
generalnie nawet cc warto, żeby zaczeło sięod skurczy. lepiej dla płucek małego i laktacji

padam na pysk, wszystko mnie boli. pa

no jestem w :szok: już?? ale post optymistyczny więc dobrze jest:-D czyżbyś chciała srebrny medal zdobyć w kwietniówkowym wyścigu??:-D no to nic nie pozostaje kochana tylko życzyć powodzenia:tak:

witam marcowo:)
troszke was podczytuje dziś,ale nie mam jak pisać...
ja czekam na męża i jedziemy na ip ,coś nie tak mam z ciśnieniem,ręce mi się trzesą,wszystko z rąk wypada,i serducho mi strasznie wali.....
i strasznie wymiotować mi sie chce......;-)lece to sprawdzić..
trzymajcie się w dwupakach kochane

Wpadam przedstawić wam moje optymistyczne wieści. KTG skurcze, USG szyjka jeszcze bardzie skrócona i rozwierająca się....Zostaje już do końca. a przynajmniej do skończenia 36 tygodnia. No chyba że nie uda się zatrzymać porodu...

anawoj kochana powodzenia i trzymaj kciuki żebym to nie ja była pierwsza !!!!!!!!!

reklama
i ja melduje sie w 2 paku :-) i pewnie dopiero w kwietniu sie rozpakuje :-D

wiec jakbym miala rodzic SN to pewnie bede ostatnia (z moja tendencja do przenoszenia) ale jak bedzie CC to pewnie jakos 2tydz kwietnia bo 17ty to nasz termin. :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry