reklama

Kwiecień 2011

reklama
cholera jeszcze nie trafilyscie ,ale jak juz powiem to prosze nie podpisujcie sie mi pod jakims zdjeciem ktore jest widoczne dla wszystkich bo pare osob z rodziny musze osobiscie poinformowac o zmianie i chrzcie a i tak pewnie beda wkurzeni.:(

Baby jak zwykle zgadlas;-):-D :-)NiNuśka,NiNUSIUNIA .chcemy przeszlosc zostawic za nami i to bardziej do niej pasowalo niz reszta opcji.No i jest juz w rodzinie ale dojrzelismy do tego ze to nasza sprawa i nie bedziemy patrzec na to zer powielamy ,bo to tez nas powstrzymywalo bardzo!

baby to ja stawiam cos na spotkaniu ,tylko ty karmisz ,kurna!!!;-)

reklama
ja na szybcika bo padam na pyszczek

My po szczepieniu mały waży 6500 i 69 cm. Wagą słabiutko a do jedzenie zmuszam na siłę i męczę się z nocnymi pobudkami bo tylko w tedy chce jeść... Kacper już przytargał świństwo z przedszkola i od wczoraj na antybiotyku chory... w niedziele chrzciny. Ja w tym tygodniu zaliczam ile mogę i zrobiłam praktyki z logopedii. Miałam w sobotę jeszcze zdawać egzamin ale nie dam rady z chorym Kacprem i dwójką dzieci na głowie. Teściowa jest i bardzo pomaga ale już sama nie daje rady. Lecę spać bo w nocy kilka pobudek....a rano taryfy ulgowej nie będzie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry