reklama

Kwiecień 2011

Eywa Wikusiowy katar chyba ma sie ku końcowi, ale jak jej zakrapiam ta sola morską a potem ściągam to wierz mi Ona tak główkę odwraca, cantralnie skubana juz kuma sprawę i neguje. Krzyczy, płacze i boi się całej tej "operacji" a mnie się łzyw oczach zbierają jak Ona mnie tak prosi mamo nie

reklama
Malz chcial na poczatku Julke ,ale za duzo w rodzinie ,ok na N,podpowiadam,niewszystkim sie ono podoba ale ja tak mialam miec na imie ,pasuje do zdrobnien jakimi do niej zwracalismy sie itp,itd oboje je lubimy

Eywa Wikusiowy katar chyba ma sie ku końcowi, ale jak jej zakrapiam ta sola morską a potem ściągam to wierz mi Ona tak główkę odwraca, cantralnie skubana juz kuma sprawę i neguje. Krzyczy, płacze i boi się całej tej "operacji" a mnie się łzyw oczach zbierają jak Ona mnie tak prosi mamo nie
oj kochana ale myśl,że dla jej dobra...moja soli też nie toleruje już,a bez fridy ,nie ma potrzeby, tzrymam kciuki oby w końcu przeszło

Ja chcialam Kalinke,,Mille,Nele,Maje,Antosie,Rozalke to byly moje top ale przegralam.I tak jastem zadowolona .Na drugie chcialam oryginalna Eleonore po babci( Eli,Neli ,Elenka-tak na nia mowili),ale tez malz mnie przekonal ze za dlugie ,za trudne...za oryginalne itp

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry