reklama

Kwiecień 2011

nela imię piękne i gratuluje decyzji zmiany bo pózniej było by tak jak jest ze mną że inaczej mam w dowodzie a inaczej do mnie mówią kłopotliwa sprawa w sumie reaguje na dwa ,ale nie lubie tego z dowodu z reszta każdy mówi że nie pasuje do mnie do imię.

Droga do Rzeszowa taka sama jak i za Rzeszowem ciągle coś remontują. ja mieszkam między Rzeszowem a Przemyślem na pewno będziesz jechać przez Jarosław. Ty mieszkasz w Krakowie ? moj K mówi żebyście lepiej na noc jechali ominiecie korki
myśmy 23 lipca jechali na slub do Krk to wyjeżdżaliśmy o 5.30 i super się jechało

reklama
jutro wieczorem już wraca M. :tak:
a po południu przychodzi do nas fryzjerka: siostra ścina, a ja farbuję i podcinam włosy ;-)
mam nadzieję, że Tysia da mamusi zrobić fryzurę w spokoju :-D

wzięłam od siostry kilka łyków Redds'a i jakoś mi po nim niedobrze :szok: czyżbym aż tak odzwyczaiła się od alkoholu?
nom... ja jak przestalam pic w 1szej ciazy tak nie pije do teraz... No odrzuca mnie i juz...

kurde, jakiś flak brzuszny mnie boli :(
haha padlam jak to przeczytalam, bo czytalam ze 2 strony rozmowy na temat imienia neli corki i tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy ducha z tym swoim flakiem brzusznym :-D :-D padlam... :-D

nela imię piękne i gratuluje decyzji zmiany bo pózniej było by tak jak jest ze mną że inaczej mam w dowodzie a inaczej do mnie mówią kłopotliwa sprawa w sumie reaguje na dwa ,ale nie lubie tego z dowodu z reszta każdy mówi że nie pasuje do mnie do imię.
a to dlaczego sobie nie zmienisz oficjalnie imienia? przeciez mozna :-) ja bym sie nie meczyla tyle ;-)

nela a Ty zmienilas imie w akcie urodzenia czy tylko na chrzest jej dalas inne?

no to my mniej wiecej spakowani, i jutro ruszamy. Czeka nas ponad 350km czyli ok, 3.50h jazdy + przerwy... Zobaczymy jak to bubki zniosna. DVD przyszykowane, nowe bajki nagrane... ahhh ciesze sie ze hej :-D

asiunia zmienilismy tu i tu ,tak ze mamy teraz Nine Helene(vel Eleonore ,Izabele) bo o 2gie byly wieksze boje:)

zycze milej podrozy i malo placzu i malo przygod jakie moga dostarczyc dzieci,oby Madi spal dobrze ,a pozniej czekam na relacje ,bo nas tez to czeka za tydzien

asiunia myślałam o tym, ale zadużo było by zmian wszystkie dokumenty, świadectwa, akty notarialne przyzwyczaiłam się do tego ze oficjalnie przedstawiam się Agnieszka a tak to jestem jako Kaska:-)

asiunia zmienilismy tu i tu ,tak ze mamy teraz Nine Helene(vel Eleonore ,Izabele) bo o 2gie byly wieksze boje:)

zycze milej podrozy i malo placzu i malo przygod jakie moga dostarczyc dzieci,oby Madi spal dobrze ,a pozniej czekam na relacje ,bo nas tez to czeka za tydzien
no to odwazna decyzja :-) super!
a relacje zdam pewnie dopiero w poniedzialek wieczorem :-) Madi niestety pewnie nie bedzie spal, bo on wogole baaaardzo malo w dzien spi, na szczescie malo w aucie marudzi i lubi bajki wiec mysle ze jakos damy rade. :-)
kochana za nami juz podroz do polski autem 22godziny jechalismy w jedna strone jak Josh mial 11miesiecy, wiec te 4h to bedzie pewnie pikus :-D
nie martw sie - im mniejsze dziecko tym lepiej sie z nim podrozuje ;-)
asiunia myślałam o tym, ale zadużo było by zmian wszystkie dokumenty, świadectwa, akty notarialne przyzwyczaiłam się do tego ze oficjalnie przedstawiam się Agnieszka a tak to jestem jako Kaska:-)
o ja to niezla rozbierznosc :-D ja coprawda wiekszosc swojego zycia tez nie lubilam mojego imienia, do dzis drazni mnie slowo Joanna, ale juz Dzoana brzmi zabawnie i odkad jestem w UK zaczelam je lubic zwlaszcza ze mowia na mnie zregoly Jo (czyt. Dzol) a to brzmi zupenie inaczej wiec czuje sie jakbym dostala nowe imie od losu :-D

Nati – też jestem po budownictwie ale w zawodzie nie pracuje.. i chyba już do niego nie wrócę. Dzięki za przyjęcie za;proszenia – jednak ja tępa z tym fb jestem..

marma – współczuję.. znać że jesień i choroby się zaczynają

nela – imię śliczne.. a nawet oba imiona

wczoraj padłam jak długa.. przez to że Mila budzi się o 6 i śpiewa wymiękłam już przed 21.. niby na tv jednym okiem łypałam, małżon wyszedł do pracy a ja zasnęłam.. ocknęłam się z zimna, wyłączyłam wszystko i poszłam spać.. dziś nadrabiam i się szykuję z młodym do wyjścia i po zakup spodni bo jakoś mi się wszystkie skurczyły (czyt. w nic się nie wbiję)

Witam się z rana :-)

Wczoraj mnie nei było, bo głowa mnie bolała, ale to tak, że myśałam że mi pęknie :szok: Dobrze, że mama przyjechała i pomogła mi przy małym, bo nie wiem jak bym dała sobie radę. To chyba na zmianę pogody. Myśałam, że umrę !
W niedzielę chrzciny a u Nas leje i leje.
Na szczęście mały grzeczniutki, większych problemów nie mam z nim :-) i daje mi wszystko pozałatwiać :-)

Patrzyłyście już w którym centylu są Wasze dzieci?
Filip w 50 czyli jest typowym średniakiem :-D

jankesowa jak Grcjanek w nocy, kaszka działa ?

nati dobrze, że już po przeprowadzce ;-) sama przez to przechodziałam kilka miesięcy temu.
mitaginka jak poszukiwania niani?

nela ładne imię, koleżanka też ma Ninę i mówię na nią Ninka Tinka :-)

Pytania :-)
1. Po 5 miesiącu wprowadzamy tylko gluten? Wiem że 1-1.5 łyżeczki kaszy mannej. I co gotujecie ja i dodajecie np. do owoców lub warzyw?Ja parzyła w 3 sklepach ale nie mieli kaszy mannej. Gdzie Wy ją kupijecie?
2. Jak ubieracie dzieci na noc do snu? Pod kocykiem, kołderką czy w śpirorku?
3. Muszę się zaopatrzyć w rajstopki dla małego zima się zbliża. Chłopaki Wasze noszą ? :-)
4. A jak z okresem? Ile z Was ma a ile nie? ;-)
Zmykam na śniadanko, do potem ;-)

Ostatnia edycja:
hej,
asiunia udanej podrózy
aneczkaa powodzenia w szukaniu spodni tez mi się marzą jakieś nowe rureczki i kozaki w kolorze kamelowym;-)
nati trzymamy kciuki za bioderka:-)

mercedess ja jeszcze nie wprowadziłam glutenu sama nie wiem jak i co.
Maja spi pod kocykiem i dotej pory spała w rampersie bez skarpetek a dzisiejszej nocy ubrałam ja w pajacyka bawełnianego bo nacierałam ja Pulmexem. m wlasnie musze kupic kołderkę bo nie ma dla niej a coraz zimniejsze noce nadchodza a ona spi sama w swoim łóżeczku to nie ma JA co grzac:tak:
u nas już noc bez porównania lepsza niz ostatnie duzo lepiej jej się oddychało obudzila się tylko raz bo byla glodna poniewaz jak zjadła ok 16 zupke z króliczkiem to potem nic juz nie chciała .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry