reklama

Kwiecień 2011

Nati gratuluję 4 ząbka :) u nas tylko bolące dzięsełka i nic więcej...

Nela odpoczywaj dzisiaj a jutro od rana do pakowania :) i nie martw się będzie dobrze :)

Aneczkaa trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego

Wilmek chodziło mi o to, że jak są za długie spodenki to można podwinąć a potem jeszcze po odwinięciu dopasować szelki i ogólnie na dłużej starcza :) to miało być na plus :-)

reklama
hejka,witam ,jestem jak czolg przejechana,wcale nie chce mi sie leciec na te wakacje po wczorajszych przejsciach szpitalnych.mam nas spakowac a nie robie nic.znajac mnie to dopiero jutro wroce do normy.wczoraj mialam tylko wizje ze mi dziecko znow w szpitalu zostawia...

asiunia poradzila mi co wziac z rzeczy do kapieli ,jedzenia ale normalnie najbardziej to by mi sie lista przydala szczegolowa jak mialysmy "torba do szpitala".czuje sie jak na ostrym kacu.to beda "super" wakacje :( sorki ze tylko o sobie ,ale ten szpital ,sic!!!
nela moge ci opracowac liste bo mam gdzis swoja, ale daj mi czas do popoludnia :-)

ASIUNIA ANIELE MOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bede wdzieczna!!! ja ryczalam tyle wczoraj ze nie moge sie wziac do pakowania ,a malz wraca prosto na lotnisko z pracy ,wiec musze cla 3jke spakowac,i nie wiem od czego zaczac.siedze pije redbulla i podlamana jestem ,wczoraj mialam chore dziecko dzis mam zdrowe,ja nie na lotnisko powinnam jechac tylko do psychiatryka,wszystkie badania dobre !!!

On( malz) pracuje dzien i noc od wczoraj do poniedzialku rano non-stop( akurat wlasnie teraz sic tak wypadlo!!!!!) i NIC mi nie pomoze a ja dalej w szoku jak mi chcieli dziecko w szpitalu wczoraj zostawic i ja kloc bolesnymi zastrzykami!!

BEDE czekac na LISTE JAK NA ZBAWIENIE

jak masz co dla siebie wziac i dla malza to tez nie pogardze,ty taka zorganizowana jestes,dzieki klekam na kolana teraz;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry