Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieje ze bardziej nie zamotalam ;-)moj zjada zwykle pol sloiczka ale czasami tylko kilka lyzeczek
baby trochu sie nie dogadalysmy ;-) mi dla odmiany z tym podwijaniem chodzilo o to ze ktos napisal ze w jednoczesciowym nic sie nie "zawija" i nie gniecie dlatego napisalam ze w dwu tez ma spodnie z szelkami i tam na pleckach tez sie nic nie podwijamam nadzieje ze bardziej nie zamotalam ;-)
baby- to dużo zjada na raz no ale Adi zaczął szybciej od Asi jeść, poza tym moja nic oprócz cyca nie chce pić. nawet jej soczek jabłkowy bobo fruta kiedyś kupiłam ale łyka wzięła i tyle. wodę chętniej pije ale max 3 łyki.
a po obiadku zawsze cyc.
A waszym dzieciom po obiadku się ciszej i mniej odbija?? bo Asia po mleczku to potrafi ostro beknąć a po obiadu tak leciutko ale za to z 2-3 razy.
kurde jak byłam na spacerze to padało a teraz jak zasnęła to wyszło słońce, no cóż jeszcze popołudniu na huśtawki pójdziemy
za to po obiadkach już mniej baby witaj dawno Cie nie slyszalam ,ale u nas byly dramatyczne momenty ,a wczoraj zesmy sie rozwodzili.lece tam gdzie ty bedziesz z irlandii latac 3 razy w rokuprzetestuje hotel nastawiony na dzieci to Ci polece jak cos
buzki

no i zakupiłąm dziś kubek niekapek bo z czegoś musi pić:-)