reklama

Kwiecień 2011

Wrrrrrrrrrr....zjadło mi posta.

No to tak pokrotce postaram sie odtworzyc.

Co do jedzenia to mala zwykle zjada 3/4 sloiczka, zaledwie kilka razy zjadla caly.
Nadal mi nie przesypia gdzina calych nocy, zwykle raz na butle sie budzi a ostatniej nocy zbudzila sie o 23-ej i do 1-ej sie bawila. Potem na szczescie spala do 8.30.
A jak u was ze spankiem?

ostatnio zasypiamy 19-20 pobudka o 23-24 jak mam idzie spać, potek ok 4 i ok 6 a wstajemy ok 8

dziołchy, która roiła ciasto z malinami od ??baby? ja mam gorące na kuchni i sie zastanawiamy wszyscy czy można kroić ciepłe czy trzeba zaczekać aż przestygnie?! tak pięknie pachnie i wygląda! mniam!!

ja kroiłam ciepłe i takie jedliśmy :)

Lenka Adiemu też nikt nie składał bo pewnie dziewczyny nie zauważyły ale nie robie z tego problemu... przecież świat się z tego powodu nie zawalił...

Jankesowa my składaliśmy :tak:

Marma my mamy takie tylko w kolorze wenge Łóżeczko dziecięce / Tapczanik roz. 140/70cm (1833950010) - Aukcje internetowe Allegro i jesteśmy zadowoleni :) jak za tą cenę to całkiem fajne :)
zastanawiałam sie tez nad tym bo jest śliczne http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik-140x70-kolory-darland-i1837395947.html ale ogólnie skoro wyjeżdżamy to wybraliśmy tańszą opcję

właśnie zrobiłam torcik z kaszy manny i chłodzi się w lodówce, ciekawe czy będzie dobry :) powiem Wam jutro :)

Ostatnia edycja:
reklama
hihi, nati... tak to się zaczyna :)
U nas Mateo ma fazę bycia na rączkach, zawsze wrzucam do wózka chustę, i już się przyzwyczaiłam, do motania się na środku ulicy i pchania pustego wózka. Rozczula mnie jego śmianie się z piskiem :D Uwielbiam to i bym zjadła to dziecko moje. dzisiaj na obiadek wcinaliśmy ziemniaczki z marchewką i łososiem :) smakowało. Cały ten większy słoiczek został z apetytem skonsumowany. zauważyłam, że Mateo woli słoiczki z Hippa :) :cool: Gerbera nie kupujemy, bo mamy zakaz od tatusia kupowania produktów Nestle. :tak:

Lenka
, wszystkiego dobrego dla maleństwa :) Nie smuć się, musiałybyśmy codziennie słać którejś posty z życzonkami, bo prawie codziennie są tu mali solenizanci.:happy:

babysorki buziiiam :*:*:*:*

Ochote na jedzenie mi tutaj robicie :) u nas poki co wozek mu pai za to w domu musze wiecej nosic... moj normalnie piszczy jak stare wrota non stop.... a jak sie smieje to az wrzeszczy :)) slodkie to

Lenka spóźnione ale szczere buziaki dla małej:* ja to kochana traktuje jako "przy okazji" jak mi mignie coś na suwaczku, ślub, miesiąc dzieciaczka itp, a najczęsciej wychodzą święta dzieci tych mam, co tego samego dnia rodziły, nie MamusiaDorusia? one zawsze o sobie pamiętają ,inni widzą i leci;)

Baby kusisz tymi ciastami:(
Mitaginka a moja słoiczki tylko "na zimno" :D tzn w pokojowej,inaczej nie tknie,hehe
Jankesowa ciesz się babo,że masz udane spacery:)

ale jestem głodna..zabiłabym za coś słodkiego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry