reklama

Kwiecień 2011

akkm tak, ta kaszka jest mleczna
baby ja już mam jednocześciowy z butami ;) M. jak był ostatnio w W-wie to kupił, muszę przyznać, że całkiem fajny
dranissimo Tysia zjada ponad połowę słoiczka, czasem nawet cały i ostatnio nawet jej to wystarcza (wyklucza jakby jedno karmienie cycem)
aneczkaaa oczywiście, że próbowałam w spacerówce i na płasko i na lekkim podwyższeniu i na pionowo (mimo że niby się nie powinno)- nie pasuje ;)
wilmek sto lat dla Jubilata :)
jola u nas nocki ok, jedna lub dwie pobudki (ok. 1, a potem 5-6; czasem tylko 5-6) :)

reklama
dziołchy, która roiła ciasto z malinami od ??baby? ja mam gorące na kuchni i sie zastanawiamy wszyscy czy można kroić ciepłe czy trzeba zaczekać aż przestygnie?! tak pięknie pachnie i wygląda! mniam!!

Witam
a będe szczera moja Oliwcia 3 dni temu skończyła 5 miesięcy i od żadnej z Was mamusiek nie doczekałam się życzeń .Nie fajnie tak trochę .

Życzę Wam spokojnego wieczoru i zero problemów z dzieciaczkami

Ostatnia edycja:
Lenka- musiałaś nie pisać w tym dniu bo by któraś z nas zauważyła
100lat dla OLIWCI!!!!!!!!!!!!!!

Marma- sama chciałam takie łóżeczko ale widziałam tylko za 500 zł to trochę drogo ale to jest tanie, no zobaczymy za ile się skończy bo ja chce kupic po remoncie ale na kilka lat 500zł sie nie opłaca to już chciałam "normalne"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry