Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Herbatita, Dranissimo trzymam kciuki za powrót do pracy...

no jasne-my byłyśmy pierwsze w kwietniu;-)
Też czasem nie składam życzeń,ale tu chyba nie ma się o co obrażać-widzę suwaczek-i akurat w tym dniu jestem na bb-to życzę,a jak nie to nie (specjalnie do listy rozpakowanych mam nie zaglądam)
U nas ząbkowanie na dobre,z marudnym tym czymś i niespokojnym...ciekawe,kiedy wyjdą???Kupilam CAMILIĘ homeopatyczne krople na bolesne ząbkowanie i wiecie co-nie ten Karol,tzn.mniej marudzi i da mi coś porobić,bo nie trzeba go ciągle nosić
mitaginko-ja nadal karmię,ale @ nie widać.Zresztą-po Marysi @ w ogóle nie miałam,a zaszłam w ciążę....choć dzidiza była w planach,to nie sądziłam,ze bez @ też można;-)
herbatita-widzę,ze Ty też tak z doskoku,ale raz i do porządku:-)
nati-co Twoja Asiunia taka szybka???EWENEMENT,nie ma co...
Dostałam propozycję pracy...w p/kolu.Rozważam wszelkie za i przeciw,jak się zdecyduję to od nowego roku idę jako pomoc wychowawcy.. A samo p/kole mam po drugiej stronie ulicy... Jestem w kropce.Blisko, ale czy chcę to robić kosztem dziec/i/ka???
A my dziś mamy 5 rocznicę ślubu,kto mi złoży życzenia???

Baby zazyczaj ktos mi mowi ze okims tam slyszal ,wiec w jakims stopniu z polecenia.jej stawka mnie rozwalila, as erce peka bo mala ja polubila ,mysmy mysleli ze jej zalezy na pracy a ta daje taka zaporowa.no nic ,ciul...nastepne beda z niania.pl
jak mi Morgaine przepowiedziała jeszcze drugi chłopak a potem córcia co bym nie miała lepiej niz ona
buziak:-)