U
użytkownik 838
Gość
Gratuluje postepow jedzeniowych u dzieciakow ;-)
U nas Maluda tez wcina ladnie kaszki [z lyzeczki] i inne warzywka. Jakos nie lubi jabluszek, moze za kwasne sa, bo taka minke ma zawsze skwaszona... No i robi nam tylko jedna kupe, a zawsze bylo 4-5...
dzieki mitaginka :-)
Ja mam i taka i taka i tak sie zastanawialam, co robic z ta druga 'zwykla' wiec musze ugotowac, oki doki ;-)
U mnie z zabkami to samo, tzn narazie mnie nic nie boli, a przed ciaza zrobilam przeglad i costam bylo do zrobienia, ale dalam na luz... ale teraz pasowaloby to dokonczyc...
U nas Maluda tez wcina ladnie kaszki [z lyzeczki] i inne warzywka. Jakos nie lubi jabluszek, moze za kwasne sa, bo taka minke ma zawsze skwaszona... No i robi nam tylko jedna kupe, a zawsze bylo 4-5...
dranissimo ja też dawałam banana w sloiczku, a jeśli chodzi o taką zwykłą kaszkę manną, to trzeba ją najpierw ugotować, więc ta z Nestle wygodniejsza
mnie od wczoraj pobolewa ząb :-( dolna 5 chybamam za swoje, bo ani przed ciążą nie wyleczyłam zębów, ani po ciąży...jak przejadę językiem to czuję, że mam lekko podpuchnięte dziąsło, ech...dziadostwo...a do dentysty mi nie nie po drodze...
dzieki mitaginka :-)
Ja mam i taka i taka i tak sie zastanawialam, co robic z ta druga 'zwykla' wiec musze ugotowac, oki doki ;-)
U mnie z zabkami to samo, tzn narazie mnie nic nie boli, a przed ciaza zrobilam przeglad i costam bylo do zrobienia, ale dalam na luz... ale teraz pasowaloby to dokonczyc...
mam za swoje, bo ani przed ciążą nie wyleczyłam zębów, ani po ciąży...jak przejadę językiem to czuję, że mam lekko podpuchnięte dziąsło, ech...dziadostwo...a do dentysty mi nie nie po drodze...

i też zaczełam z rana- o 9:00 pierwszy spacerek!