reklama

Kwiecień 2011

Witam z ranka!

Ja też nie mam okresu :-) ale od kilku dni mnie brzuch pobolewa na okres :szok:

I też mamy 2 jedynki na ole, wyszły na raz :-D który teraz ząbek wyjdzie?

Któraś z Was robiła blenderem gruszkę?
Dostałam od teściowej :wściekła/y: i ogródka.

Dorwałam instrukcję po polsku piekarnika,może w końcu mi ciasto wyjdzie :szok: tz. wyrośnie, bo głównie o to chodzi, że nie rośnie :szok:

Zapowiada się piękna pogoda, słoneczko świeci od rana :-)
Fajowooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :-D

reklama
Witam się śniadaniowo. Nie mam co robić, tylko siedzieć na bb jedząc śniadanie przed pracą ;P

Zazdroszczę braku okresu. Ja się właśnie zmagam z moim :/ Mam nadzieję, że już zaraz się skńczy, bo daje mi popalić.

asiunia, i jak zumba?

anetka, gratuluję nowej pracy :)

już 2 przed mną .
gdyby nie mąż to by była noc super- kaszlał całą noc i małą budził. po kaszce na mm mamy zielone kupy, więc żadnego mm więcej a kaszka dobra to sobie zjem. :-)chciałam iść na spacer a mała mi właśnie zasypia a jeszcze nawet nie ubrana w samej koszulce bez pieluchy nawet :-) ale u nie to norma 2 godz po obudzeniu ją ubieram a wyjątkowo późno wstała i dopiero godz minęła.

a i mamy pierwsza rankę :-( ma szramę na policzku pewnie sie jakąś zabawką walnęła no cóż zaczyna się

my tez wyspani, o dziwo, po marudnym wieczorze myslalam, ze bedzie sie co i rusz budzil, ale nie, spal niezle nawet :-) i tez w pizamach jeszcze, zawsze rano zmieniam tylko Felkowi pampersa i dopiero godzine, dwie po wstaniu przebieram w ciuszki :-) lubie mojego raczka w pajacyku, hehe :-) i w spiochach go lubie, wiec kupilam teraz kolejne welurowe, rozmiar 74, tak po domu lubie, jak chodzi.. skarpetki mu chociaz nie spadaja, a i w plecki cieplusio :-)

asiunia
, dobre z tymi pieskami, wczoraj zapomnialam pisac - wyobrazilam sobie, jak trzepiesz malemu i probujesz trafic i malo nie padlam przed kompem :-D :-D :-D ty to masz pomysly, heheheheh

ide na allegro pobuszowac, a co ;-)

anetka trzymamy kciuki!

mercedess
zazdraszczam pogody, u nas mgla ze nic nie widac... a cos mi gdzies sie slyszalo ze pod koniec pazdziernika snieg ma u nas spasc...

asiunia, i jak zumba?
super! Dzisiaj wlasnie ide! Mega mega polecam! Nie sa to zwykle cwiczenia, tylko taniec w formie takiej zabawy, a wyciska ostatnie poty :-D

aenye no co...:zawstydzona/y: jutro inicjacja a ja sie denerwuje jakbym to sama miala robic:-p:-D

dzięki dziewczyny!!! No to jestem spokojniejsza ;-)

aenye Felek w śpiochach???? A to nie Ty pisałaś że nie lubisz śpiochów tylko wolisz od razu takie "dorosłe" ubranka????

oglądacie DD TVN ??
mówią o handlu mlekiem z piersi w internecie

Kozica to ja nie lubię śpiochów :) ostatnie młody miał na sobie jakieś 4 mies temu :)

idę doczytać to poodpisuję :)

heheh jak to czlowiekowi wypomni :P no szczerze to nie pamietam ;-) na 'wyjscie' zawsze ma spodenki, bluzke itp, ale w domu wygodniej mi w spiochy go wcisnac, ale mam dotad tylko 1 pare :-( plus kilka pajacykow :-) ale 'doroslych' ubranek (typu koszula, sweter, albo "dorosle" ciemne kolory, a la dorosly facet) - to nie lubie i nie lubilam nigdy ;-) ma byc wygodnie i kolorowo :-)

asiunia
, jakbys to ty miala jutro to robic to bys sie nie denerwowala tylko juz przebierala nogami :P :-D :-D :-D

Asiunia hodowlą zajmowała sięwłaśnie Ewa&Kubuś :) tylko ona sie juz dawno nie odzywała... Aenye ma rację, jakbys to ty była to byś się doczekać nie mogła:-D:-D

Eywa, Asiunia gratuluję ząbka :)

Nati ja daję indyka, królika i cielęcinę na razie, moze uda mi się dostać pewnego kurczaka po znajomosci to też dam ale w sklepie nie kupuję dla młodego, póki co tylko tyle, acha no i jeszcze dałam słoiczkowego łososia i teraz kupię sama i ugotuję na parze, bo smakował młodemu :) jak jest gdzieś w poblizu Ciebie sklep z żywnoscia ekologiczną, to moze tam mają królika, ja własnie tak kupiłam

reklama
aenye może to nie Ty mówiłaś ;-) pamiętam tylko że jakaś mama która miała już dzieci (zapamiętałam bo się zdziwiłam, dla mnie śpiochy są mega wygodne! mnie denerwuje jak się spodnie podwijają i widać gołe nóżki, szczególnie teraz jesienią jak często jest już chłodniej ;-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry