reklama

Kwiecień 2011

reklama
wlasnie wrocilam z bierzni... padam na pysk.. chyba robie sie za stara... :-)

jezuuu ale macie dobrze z tym okresem :-D tzn ze go brak - mam na mysli :-D

asiunia - podziwiam za chęci i czas na sport..

eywa - Dres za 12 a bluzki po 5 i 6 zł więc ceny super.. a weszłam tylko oblukać czy coś z obserwowanych się nie kończy..

No i chyba zakupię tzn zakupię na bank, polecaną tu od dawno lakę Emilkę tudzież Amelkę. Próbowałam ją zakupić w sklepie ale nigdzie jej nie ma. Albo u mnie taka bieda.. jeden sklep jeszcze odwiedzę i zafunduję dziecku pierwszą lalę a co!! Mama wraca do pracy to jakoś próbuje dziecko przekupić

Asiunia co do piesków, zobacz na moją datę rejestracji;) nie było mnie tu na święta:)
to ja nie pamietam w takim razie kto to byl... Pewnie juz tu sie nie odzywa... Sorrki w takim razie ze Ci wmawiam hodowle pieskow :-)

asiunia - podziwiam za chęci i czas na sport..
czas moze i jest - gorzej z checiami, ale musze bo potem czuje sie taka zastana, nie lubie tak. No i zaczelam kurs zumby :-D

reklama
Ja jako jedyna nie mogę spać, ale to z przejęcia:-D Jutro a właściwie dzisiaj podpisuje umowę w nowej pracy:-) Nie jest to praca moich marzeń ale przynajmniej jakaś jest i dość dobrze płatana:tak: Trzymajcie kciuki żeby sprawnie poszło :-) A i pochwalę się że mojemu Łukaszkowi Dwie dolne jedynki na raz wychodzą:szok: Jedna już się przebiła (krew poleciała bo mały ścisnął dziąsłami plastikową część smoczka) a drugą już czuć ale się jeszcze nie przebiła. I ostatnie 3 dni był strasznie marudny i już nie wiedziałam od czego...
eywa gratuluję ząbka:-)
mitaginka super że spacer się udał:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry