reklama

Kwiecień 2011

szczerze to naprawde nie pamietam, ale ja czesto dosc zmieniam zdanie :-D takze w sumie nigdy nie wiadomo. ale w sumie spodenki latem zawsze zakladalam, bo na spiochy za cieplo bylo. a teraz z kolei kupilam na allegro wypasne welurowe i polarowe pajacyki i wlasnie spioszki, zeby maly nie marzl, jak tak ciagle lazikuje po podlodze. i tez mnie wkurza, jak sie podwijaja spodnie, a najbardziej, ze mlody notorycznie sciaga skarpety. wiec czesto lazi w rajtkach zamiast spodni np :-D

reklama
aenye może to nie Ty mówiłaś ;-) pamiętam tylko że jakaś mama która miała już dzieci (zapamiętałam bo się zdziwiłam, dla mnie śpiochy są mega wygodne! mnie denerwuje jak się spodnie podwijają i widać gołe nóżki, szczególnie teraz jesienią jak często jest już chłodniej ;-))

to tą Mamą jest Alexandra :)

a ja nie cierpię śpiochów i pajacyków, ostatnio młody dostał ładny welurkowy ale jeszcze z metką go sprzedałam bo i tak mu nie założę :-p po domu chodzi w spodenkach dresowych ze ściągaczem na dole i bodziaku i skarpetki oczywiście a na noc bodziak i spodenki od piżamki :) i wcale nie czuje potrzeby założenia mu pajacyka czy śpiochów ale co kto lubi :)

ducha podaj nazwe massci i to pilnie?? nie chce straszyc ale moj siostrzeniec mial na buzce i raczkach i tez masc i masc a ona byla ze strydem i amly sie uzaleznil i gdy przestawala smarowac to wylazilo na nowo wiec lepiej uwazac...

eywa gratki zabka :-)
ducha napisz co to za masc jesli na sterydach nie uzywaj na buzce...

to jest maść robiona w aptece, nie ma nazwy i tak się wybiore do innego lekarza, bo ten ,mnie tak wkurzyl, że masakra!!!!

Nasza noc do bani, pobudka co 1,5 - 2 godziny. Teraz mnie łeb nawala i mleko się skończylo, nie mam jak płatków zjeść :(. Ja dzisiaj z samego rana zaliczyłam zakupy allegrowe. Kupilam nowy ochraniacz, naklejki ścienne, prześcieradło, krzesełko do karmienia, grę dla M. na urodzinki. A teraz idę na śniadanko bom głodna.

to tą Mamą jest Alexandra :)

a ja nie cierpię śpiochów i pajacyków, ostatnio młody dostał ładny welurkowy ale jeszcze z metką go sprzedałam bo i tak mu nie założę :-p po domu chodzi w spodenkach dresowych ze ściągaczem na dole i bodziaku i skarpetki oczywiście a na noc bodziak i spodenki od piżamki :) i wcale nie czuje potrzeby założenia mu pajacyka czy śpiochów ale co kto lubi :)

ja śpiochów tez nie nawidzę, ale w nocy śpi w pajacykach, piżama to piżama :), ale oczywiście zgadzam sie w 100%, że każdy zakłada to co lubi, a wdzień też bodziak i dreski + skarpetki, nigdy nie miałam Tymka w dzień w śpichach odkąd sie urodził...

czas najwyższy obniżyć łóżeczko!! serce mi stanęło jak zobaczyłam Majuche przewieszona przez barierkę kleczała czy kucała na materacu a rece i pół tułowia miała poza łóżeczkie . a poszłam tylko zalać sobie kawę do kuchni o zgrozo i jak tu się nie stresować

witam :-)
a mi spiochy nie przeszkadzaja a na noc obowiazkowo pajac cieplusi welurkowy lub polarkowy bo u nas zimne noce, zakladamy cienki spiworek bo drugi grubszy mnie denerwuje a oczywiscie kazdy kocyk mlody skopie tylko zdaze go polozyc ;-)
dzis cale popoludnie w szkole ale mi sie nie chce :-(
asiunia mgla? a u nas slonko a od jutra ma byc po 25 stpni :happy2: tez chodzilam na zumbe bylam cale 3 razy i zmienili mi z srody na wtorek a ja wtorek nie moge..musze poszukac innej grupy bo fajnie bylo :-)
ducha Ty karmisz cycem nie? nie zasugerowal Ci zaden lekarz ze to moze skaza bialkowa? lub jakas inna alergia
baby jak to handlu mlekiem z piersi? na allegro? :-D
akkm ojej chyba bym zawalu dostala

aenye baby podle jestescie, a cos podwyzszona ochote na sex mam, moze to przez to :-D hahaha

wilmek serio? u nas tak wczoraj bylo.... bylo i sie zmylo :-(

zagladnijcie na zakupowy
- tam mam prosbe o porade/pytanie do was :-)

asiunia, juz pedze!

akkm
, zawalu bym dostala - moj na szczescie w dzien w lozeczku tylko spi

moj namietnie sciaga skarpety i co chwile musze mu je na nogi wkladac, wiec spodnie mnie troche wnerwiaja, a spioszki jeszcze kojarza sie z takim malenkim dzidziusiem.. wydaje mi sie, ze chyba staram sie zatrzymac czas, a Felek tak rosnie szybko...

Masiu mocno chory :-( znowu ma 39.. i od rana juz z 8 razy na kibelku.. nifuroksazyd nie dziala, podaje od ponad 3 dni i nic.. jak mu pomoc? wegiel wysrywa ;-) nic nie dziala :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry