Spioch mam az jedna pare ;p te made in poland byly na jakims zdjeciu na noc mam pajace chyba 10zty po siostrzencu wiec korzystam z nich a mlodemu dobrze sie spi bo nic w pasie nie cisnie

w dzien spodenki, skarpetki, body na krotki i na do bluzka z dlugim zalezy od pogody

dzis maly zasypia tylko na rekach ale cale szczescie 5 min i spi ufffff bo bym padla nie wiem czy mowilam ale mamy 10.800

noc w miare do 3 spal ok a potem kwiczal, plakal sama nie wiem o co chodzilo.... zebow brak... wiec nie wiem a dziasla swedza bo gryzie wszystko.... Moj dziec lapie wszystko co ma pod reka firany szklanki i wiecznie w ruchu nawet jak je to rece i nogi chodza..
asiunia sukienka sweetttt , piekna hmm tylko ja w niej to pewnie cos ala slon bym byla a ty bedziesz miod-malina
aneczka ja wieczek takich nie spotkalam nigdzie niestety
aenye bidulek, niech pije.... mnie zawsze lekarz kazal jogurty jesc bo to zywe kultury bakteri. no i pic pic. a Felek kurcze ale on sie przemieszcza w szoku jestem naprawde gdzie moj.... moj chyba gadaniem nadrabia masakra paple i paple... jak jade wozkiem to sklepowe juz wiedza bo jak gadanie, spiewanie i kwiczenie z radosci to MY!!!!