witajcie,
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH ROCZNIACZKÓW I ICH ZAKOCHANYCH MAMUŚ KWIETNIOWYCH!!!
od poniedziałku nie miałam netu, dzis rano w końcu włączyli. Ja też o urozmaiceniu jedzonka ostatnio myślę coraz więcej, tym bardziej że od kilku dni mała odrzuca kaszkę sinlac, która wcześniej była jednym z jej ulubionych posiłków, a też po roczku już właściwie wszystko może jeść, chcę tylko do tego jakoś sensownie podejść, żeby dobre nawyki wprowadzić już na starcie, fajny blog z przepisami dla dzieci z podziałem wiekowym
www.ammniam.pl
list to świetny pomysł, mój M napisał taki list jak Bianka się urodziła, wzruszył mnie tym wtedy bardzo, ja zrobię teraz na roczek, dzięki za inspirację.
my dziś robimy próbę, zawozimy małą na popołudnie i na noc całą do mojej mamy. oczywiście jesteśmy na telefonie, nie oddalamy się dalej niż na 15 minut od domu. Zniechęcalam moją mamę z całych sił od kilku dni opisując pobudki Bianki i siłę ryku gdy to nie ja idę ją uspokajać, ale mama jest twarda;-) no cóż, zobaczymy.. pójdziemy do kina, potem gdzieś usiąść do knajpki, przyda nam się to bardzo, a w razie alarmu jesteśmy szybciutko przy naszej iskierce.
a co do kina to polecam Waszej uwadze film NIETYKALNI, byliśmy we wtorek o prostu cudo!! jeden z nejlepszych filmów jaki widziałam, paradoksalnie dawno się tak nie uśmiałam, ale też nie wzruszyłam jednocześnie, piękny polecam !!
z dnia na dzień coraz mocniej czuć wiosnę, super.. miłego dnia :-)