reklama

Kwiecień 2011

reklama
Hello babeczki.

Spokój tutaj widze.....  a co dopiero będzie jak słoneczko wyjdzie.
My dziś z Liwką na szczepieniu byłyśmy, bardzo dzielna ta moja córcia jest, dostala w oba uda, przy piwrwszym tylko sie przytulila do mnie a przy drugim troszke zapłakała. Bardziej płacze jak jej np szklankę zabiorę:-) 
Wczoraj moje dzieciaki całą nockę piękne przespały, aż niedowierzałam, dziś juz nie ma lekko, Olo się zbuntował, nie chciał sam zasnąć, T się z nim położył i chyba już nie wyjdzie;-)

Bachucha- tym :) 35535_259549030807129_100002561035727_527907_1571260184_n.jpg

hey babki

co do zabawy to moja dziunia jest na etamie odkrecania i zakrecania, kubkow niekapków, plastikowych butelek itp, zajmuje ja to na dlugo tylko się wścieka jak jej nie wychodzi

Asia okręca wszyskie kurki w kuchence gazowej- mamy nową i nie ma szans aby gaz poleciał trzeba nacisnąć mocno kurek. ale kombinuje jedna rączką wciska guzik co iskrę daje a drugą odkręca kurek.

hej

Ksawcio teraz ma etap samochodow....do tego piloty od tv..

Na jutro zapisalam go do pediatry bo juz wczoraj ryczalam w nocy z nim...Nie spalam nawet 5 min do 3...nie moglam go nawet odlozyc do kojca...w momencie odkladania wyl...a jak sie udalo to nie zdazyla m do lozka dojsc i ryk...dzis to samo...Myslalam ze gorzej byc nie moze, a jednak....:( Moze mi cos doradzi,da skierowanie na jakies badania, bo ja juz nie mam sily...DOL MEGA!!

reklama
he
Owca-współczuje naprawdę. Myślę że rzeczywiście wizyta u pediatry to dobry pomysł. Coś musisz zrobić bo sfiziujesz. Trzymam kciuki.

Jak imprezki roczkowe?Coś w weekend miało się dziać a tu cisza:-)

Amelka bawi się zabawkami dźwiękowymi tzn tańczy w rytm melodii:-) Czasami włącza kilka równocześnie;-) A tak to piloty uwielbia buty także zakłada je sobie na rączki i lata na raczkach.

Rok temu zaczęły odchodzić mi wody...za 4o h Amelka będzie na świecie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry