Owca macie taka sytuacje jak my prawdopodobnie, ale nie zgodzę się,że pierś nie wzmaga tego. Powiem Ci jak mi neurolog tlumaczyła,pisałam już nie raz,ale to ważne, chodzi o te fazy, jeżeli macie problem jak natalka,jeśli dziecko ciężko przechodzi zmiany snu, to delikatnie się przebudza i sprawdza czy stan ma się tak jak miał przy zasypianiu, czyli np jeśli usypia przy piersi, to zauważa jej brakk,nie godzi się na to i pobudka, tak samo z lulaniem iczymkolwiek innym co ma zasypiając a nie ma w tarkcie tych przejść(dodając głod mozliwy oczywiście) no i nie przeskoczysz tego, u nas nie powiem,że jest rewelacja, ale są już noce gdzie pobudek jest tylko 3 a są,że 10 ,ale to co ja widzę,to to,ze dalej przebudza sie w trakcie tych zmian faz,ale w weilu przypadkach po odstawieniu( z biegiem czasu,nie odrazu) potrafi się pokręcić i zasnąć sama, a wtedy każdy ruch równał się pobudce, ja nie namawiam,bo to wasza decyzja,ale u nas to wszystko tak wyglada, a lekarze...mi poprzednia wmawiala sam głod i kazała dokarmiać w dzień ile wlezie(to był wrzesień, więc Natka mała była) i sknczyło się tym,że przybrała 1,2 kg przez miesiąc( a wczześniej maks 600 g ) a noce nie zmieniły się wcale, następna kierowała nas na badania różnorakie, też nic nie wykazały, teraz przy tej utracie przytomności miała jeszcze eeg i tomografie głowki,więc na pewno wszytsko jest dobrze, więc ufam zdaniu tej neurolog...
Iryska moc buziaków z okazji roczku