reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

reklama
Nie no ja to do poniedziałku nogi zaciskam. Jutro nie rodzę bo w tym dniu córka mojego męża ma urodziny i nie chcę żeby mój maluszek miał z nią a poza tym chce być na zajęciach w ten weekend. Muszę pozbierać wpisy i dogadać się z kobietą co do zaliczenia. A 3 doby minimum trzeba zostać w szpitalu. 11 może się rodzić.

My mamy taką sąsiadkę z góry która co pół roku robi jakiś remont. Normalnie szlak człowieka trafia....

Ja donoszę, że wróciłam z zakupów. Pojechałam po płaszcz, wróciłam ze... szlafrokiem. I butami na poprawę humoru. Idę majstrować tę torbę wreszcie, bo cały czas jakoś tak hm... dziwnie się czuję. Ale nic poza tym. Więc pewnie to bardzo subiektywne uczucia.

Joll, a naszymi cudownymi autobusami już próbowałaś jeździć? Teraz są takie wyrwy w ulicach po zimie... ;) Trzymam kciuki za Ciebie. A rozumiem, że w czwartek idziesz na KTG na Ujastek?

Ja donoszę, że wróciłam z zakupów. Pojechałam po płaszcz, wróciłam ze... szlafrokiem. I butami na poprawę humoru. Idę majstrować tę torbę wreszcie, bo cały czas jakoś tak hm... dziwnie się czuję. Ale nic poza tym. Więc pewnie to bardzo subiektywne uczucia.

Joll, a naszymi cudownymi autobusami już próbowałaś jeździć? Teraz są takie wyrwy w ulicach po zimie... ;) Trzymam kciuki za Ciebie. A rozumiem, że w czwartek idziesz na KTG na Ujastek?

haha...w niedzielę wybraliśmy się do Ikei...autobusem...wyrwy rewela, ale na Inkę nie działają
tak, w czwartek ktg na Ujastku...jedziemy tramwajem, też nieźle trzęsie

słuchajcie co z hermionką?
moze urodzila a ja nie kojarzę?? kurde cos dawno nic nie pisala...wie ktos cos...

joll czekam na wieści

z gbs to jest tak (przynajmniej w PL) że jak nic nie rośnie to wynik 2-3 dni, ale jak rośnie to czekają co urośnie i wtedy nawet tydzień to może trwać... nie ma określonej ilości dni ile się czeka na wynik...

najpiękniejsza chwila dnia...jak dwulatek zasypia (niemowlaka też to dotyczy - nie weim czemu wam się tak spieszy, naprawdę tego nie kumam :confused:)

i nie kumam czemu nie działa na was olej rycynowy, ja raz łyżke zapodałam i urodziłam...może to nei dzięki niemu?:confused:

Ratunku :-(!!! Poszłam do fryzjera. Na prowizorycznie bardzo prostą czynność jaką jest podcięcie końcówek. Miałam dosyć długie włosy, podkreślam - MIAŁAM!!!! Teraz mam włosy do ramion, bo pani fryz. stwierdziła, że były mocno zniszczone te ok. 10-15 cm KOŃCÓWKI!!!! Nienawidzę mieć krótkich włosów!!!! Mam takiego mega w...wa, że zaraz coś rozniosę!!!!!!!! Ostatnio miewam bardzo relaistyczne sny i miałam nadzieje, że wreszcie obudze się z tego koszmaru ale nie, to nie jest sen bo za długo trwa, normalnie już dawno by mnie obudzila potrzeba sikania! No umrę zaraz z rozpaczy!!! Jeszcze, żeby tego było mało pomalowałam sobie dzisiaj paznokcie u stóp i oczywiście co sie stało?! Za szybko ubrałam buty i mi się pieprzony sexi podkolanówki odbuily w lakierze!!! No i niby jak ja mam teraz rodzić w razie czego? No nie mogę, najpierw musze od nowa pomalowac paznokcie. Aaaaaa!!!!!

Kto dostaje ze mna skurczy w nocy i rodzi ??? Zglaszac sie??? zaloze jakis dziennik albo co zeby nie bylo ;-)

Ostatnio tak grupowo sie ruszylo a teraz nic

morgaine racja z tymi cycami jakos mi to wisi, podczas wizyty w szpitalu jak stracilam mojego aniolka (*) to co chwila ktos mi w krok zagladali szczerze jakos mi to wisialo totalnie...
aenye ja wiem on to na ten remoncik pewnie czekal a teraz jak plany zmienione to zobaczysz raz dwa wyskoczy
ja mogę, byłam u fryzjera i odrostów już nie mam. Marcel nie będzie się matki wstydził a co :)

reklama
ja czekalam 3 dni -robilam w szpitalnym laboratorium tez dzis odebralam i nic nie wyhodowano :-D:-D:-D:-D

Widze ze troche nas jest z pragnieniami porodu moj M wlasnie piwo otwarl - mowi tak nie rodzisz..... a ja jemu na zlosc sie zdziwi przysiady beda, sexior... i po olejek jutro ide a co i tego wiesiolka tez bedzie kumulacja....:-p balam sie porodu a teraz sie boje ze nie urodze i jak te slonie bede chodzic

ducha bidulko moja siostra ostatnio miala to samo poszla na koncowki a wrocila z wlosami 10cm krotszymi przytulam
morgaine moze dlatego ze chodze jak taka kuternoga, nie moge sie ukulac, wszystko mnie boli.... i sama nie wiem co jeszcze
joll mnie dzis maz przewiozl po super hiper dziurach i co ani jednego skurczu... ja biedna nawet nie wiem co to skurcz jest no

krakowianka jha sie wczoraj dziwnie czulam i dzis tez i nic a nic a taka mialam nadzieje.....

Do góry