reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Bishopka - Brzeg to nie taka dziura.. na pewno macie sklepy, w których znajdziesz to co potrzebujesz ;)..
Ja pod prysznic mam takie plastikowe japonki, które kupiłam w wakacje za 12zł ;)

Myszka - ja przez Ciebie zaczęłam pić wodę hektolitrami ;)..

Mój Antek z rana z takim tekstem wyskoczył... Hehe... Mówię do niego, że się nie wyspałam i bolą mnie teraz plecy. Szybko przyniósł mój telefon z sypialni i mówi "dzwonię do pana"... Sobie myślę - dzwoń. Nagle słyszę "Halo Pan. Ty możesz wyciągnąć tego Franciszka.. yy... z brzuszka.. yy mamusi... prooosze"
Jestem ciekawa jak zareaguje jak Franciszek już będzie z nami :P

witam bardzo wietrznie i czwartkowo,
ja od 7 juz nie spie. Dorotke zawiozlam do przedszkola. Doti ma dzis Dzien Babci i Dziadka w przedszkolu, musialam ja ubrac elegancko no i pech chicial, ze jak wychodzilysmy z domu to przewrocilysmy sie na lodzie no i Doti cale rajstopki na kolankach mokre. Nie wracalam ja przebierac bo jak pojade przed 2 zawiezc mame na uroczystosci to wezme jej nowe rajstopki.
Mam dzis dzien na wariackich papierach - o 2 zawiezc mame do przedszkola, o 3 zabrac Doti i musi jechac ze mna do gina bo nie beedzie nikogo w domu (mama jedzie na echo serca o 15.30). Okna musialam umyc bo juz nic nie bylo widac, tak zaciapkane przez ostatnie dni + dym z komina...uff obiad nastawic i troszke odpoczac..
myszka, lenka ja po pierwsze bardzo malo pije (okolo 1 litra dziennie wody mineralnej ale jak policzy sie jeszcze herbatke to moze wychodzi okolo 2 litrow), ruchow nie licze bo dzidzia jest nawet dosc aktywny szczegonie wieczor jak sie poloze spac. Polozna mowila mi ze 3 razy dziennie powinno sie liczyc ruchy przez godzine (rano, poludnie, wieczor) i ma byc min. 10/1h

smile masz kochanego synka :-) szybko by chcial widziec dzidziusia:-)
moja corcia to chodzi po domu i mowi wszyskim ze ja strasznie krzyze bola i ma kurcz dupci. A jak sie umyje to wola "mamusiu zobacz co ma moj dzidzius, szybko, rusza sie"

Hej dziewczynki, ja za to wyspałam się dziś, może dlatego, że już nie muszę się budzić 2 razy w nocy na leki... :)

co do ruchów,jak byłam w szpitalu dostałam taką karteczkę i od 9 do 19 musiałam naliczyć tych ruchów 10 i zakreślić odpowiednią godzinę na tej kartce. U mnie było tak, że zazwyczaj do 10-11 już te ruchy naliczyłam i później miałam spokój.

smile
kochany ten Twój synuś :)

Hello :-) U mnie tez wietrznie niestety:dry: już mam za sobą sprzątanie , pranie i gotowanie także zabralam sie tez za siebie troszkę bo wstyd w lustro było spojrzeć :dry::baffled: Hehe :zawstydzona/y: Ja jakoś nie pije za specjalnie tak dużo wody ale herbatki za to tak chociaż wiem ze za dużo to nie zdrowo:/ smile hihi masz uroczego synka:-)

hej hej:)

U nas tak nieprzyjemnie wrrrr roztopy wiatrzysko gdzie jestes Wiosno???:dry:Ja to nie licze ruchów jak Marcelek nie da o sobie znac to dopiero zaczynam dzialac:PPPczyli czeko i woda:-DDzis M mnie zawozi do kolezanki posiedze pogadam oczywiscie z młodym hehehe:-)Jakas nie wyspana jestem pije juz 1h kawe i dopic nie moge;/ moje strasze dziecko ma jakies w nocu napaday gadania:-Dwstaje o 2 w nocy siadzie w łóżeczku i gada do 3.30:szok:hehehehe moze lunatykuje;)

Smile- ale Antek jest kochany:) kiedy moj Alan bedzie taki kumaty:confused:

U mnie też zmiana pogody, a w brzuszku zmiana pozycji:-D. Bardzom łatwo mi to rozpoznać, bo teraz czkawkę w innym miejscu czuję. A już było tak pięknie główką do dołu:-(Teraz główka z prawej, pups z lewej, a nóżki oczywiście na pęcherzu:cool:

hej, pojechałam dzisiaj do labu na badanka, i przy okazji pochodziłam za przebraniem choinkowym dla córci, i się dorobiłam, brzuch mnie boli i plecy, ale kostium Belli z Pięknej i bestii jest :-):-D mam tylko nadzieje, że te bóle to z przeleżenia i nic się nie stanie

reklama
majra-uwazaj na Siebie...

pscółka- u mnie Marcelek jest ulozny główka w poprzek czyli pod prawym zebrem mam głowke a pod lewym nózki:-Dwiec mam ciekawie..

A mnie cos napadło na Lays Strong:):cool2:pychotka:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry