reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć mamuski.
Widzę ze szalejecie z porodami, a ja tam czekam do kwietnia także jakaś kwietniowka będzie :)
A co do opryszczki to jak chorowalam to tez mi sie zrobiła i gin przepisał mi heviran bo jest bezpieczny dla maluszka a przynajmniej przez min pól roku ma sie spokój bo nie daj Boże żeby pojawiła sie przy niemowlaczku bo jest bardzo niebezpieczna.
Ciekawa jestem która następna w kolejce na porodowke?
ide coś zjeść i jakaś kawke wypić narazie

reklama
Odpisywalam Wam pol godziny i przy koncowce mi sie jakas glupia aktualizacja windowsa wlaczyla i sie laptop sie na nowo uruchomil :wściekła/y:. Nie bede pisac kolejny raz :sorry2:.

Widze ze trzy dzidzie od wczoraj :szok:

Ja mam za soba ciezka noc. Lili sie po 2 obudzila wyspana i nie spala prawie do 6 :shocked2:.
Maz pojechal do miasta ze starsza corcia do fotografa bo jej trzeba zdjecie zrobic do zerowki.

Uciekam bo musze sie zabrac za czyszczenie wanienki a mam problem jak pscolka- tym wiekszy ze mamy po dziewczynkach profilowana wanienke i trudno w paru miejscach sie dostac do pozostalosci po emolientach :dry:.

Nie moge sie doczekac jutrzejszego popoludnia- jestem tak ciekawa ile wazy mały...
Poki co widze ze malutkie te Kwietniowe bobaski :tak:

Edit: Dwa bobaski a nie trzy... ;) Przeczytałam na szybko ostatnie posty, post Oliwki "Tak, Feli urodziła..." i myslalam ze Felidae tez :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry