reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny, ja ostatnio do szorowania różnych sprzętów używam nagminnie sody oczyszczonej i kwasku cytrynowego, tylko uwaga na kwasek, ja sypie na wilgotną gąbkę sodę, na to kwasek to sie pieni i szoruję. soda nie rysuje powierzchni tylko na kwasek trzeba uważać bo czasem ma grube kryształki i jak sie go weźmie na sucho to on może nam własnie porysować...

Witam
lecimy z tymi porodami jak burza....
dziewczyny, spokojnie, żeby zostało coś na kwiecień:-D

coś było o staniu w kościele, u mnie ze staniem jest ciężko, juz po 15 min boli mnie kręgosłup, za to dużo lepiej mi się chodzi i w ruchu jestem w stanie 1-2 godz. spędzić, zanim będę miała aż tak zmęczony kręgosłup.

A brzuch mam tak masakrycznie nisko, że na wc muszę się do tyłu odchylać:-D i nawet takie bardzo niskie figi ciążowe pod brzuch - zaczynają mnie pić:baffled:

Witam się i ja
Kruczka- ciekawe czy im się sprawdzi ta pogoda, bo ostatnio to oni wszyscy mają z tym problem:)

zonqa- dawaj znać czy się akcja rozwija

ptaszek- na opryszczkę to teraz tylko maści. co do plastrów- ja np nie mogę ich używać.pod plastrem wszystko mi się" kisi" i rośnie 4x wieksze. bleee

pscółka- ja ból jak na @ mam od 2 nocy, w pierwszej się przestraszyłam, ale przeszło, więc dziś w nocy to tylko się na drugi bok przewróciłam:)

wow! rozpakowywanie idzie pełną parą:szok:. żeby coś na kwiecień zostało hahaha

W ogóle to u mnie pół rodziny i pół znajomych jest z marca, może coś w tym jest, że przesilenie wiosenne czy cholera wie i tak się przyspieszają kwietniowe porody? Bo naprawdę dużo już naszych dzieciaczków. Bardzo jestem ciekawa zdjęć maluszków :-D
Brzuch mi twardnieje równo, no kiedy coś się zacznie? Pewnie „za karę” za 10 tygodni leżenia sobie termin przełażę :dry: Ale brzucho za to wysoko. Jednak mój gin mówił, że połowie kobitek opada dopiero na porodówce, jak dziecko się rodzi. Nie ma się co sugerować.

ja też muszę wanienkę wyczyścić, a co do brzucha ja w poprzednich ciązach naprawdę nie zauważyłam żeby brzuch opadł i wczoraj porównywałam zdjęcie robione na 3 dni przed porodeem z Tomkiem to miałam taki jest teraz tylko ze mniejszy ale był wysoko

Witam sie:-) ale super kolejna kwietnioweczka rozpakowana:-) idziemy jak burza:) no i zapomniałam co chciałam napisać :dry: A zonqa daj znać jak cos :tak: Powodzenia :) pff a mnie od wczoraj co jakiś czas kluje tak napisze miedzy nogami:dry: nie wiem od czego :/ czyżby tez cos miało sie dziać ?!:sorry: A jeśli chodzi o wysokość brzuszka to mój tez opadł bo siedzieć wogole nie umiem:/ a na toalecie to już wyczyn normalnie:cool2:

u mnie póki co się wyciszyło ale brzuszek się spina i jest niziutko ale mi opadł po wizycie ze skurczami na IP 2 tyg temu. Pewnie do świąt Jaculek będzie już po drugiej stronie brzuszka. W środę mam mieć wizytę u ginki zobaczymy jak się akcja potoczy i czy nie będę znów odwoływać:confused::cool2:

reklama
ja chciałbym już i boję się ;-)
dobrze, że jak się zaczyna to już się nie zatrzymuje. tak na ogół...bo czasem myślę czy jakbym nospy nie wzięła w piątek wieczorem to by się coś rozkręciło....

bakteria to u mnie dużo osób z marca i kwietnia. z marca : ja, mój ojciec, i kuzynka męża; z kwietnia: teść i teściowa ( 6,i 8) tylko nigdy nie pamiętam które kiedy hi hi, bratanica 7 kwietnia, moje dwie kuzynki 1 i 16. Dużo rogacizny...;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry