Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Starałam się nie jęczeć (próbując się podnieść po 10 razy), bo i tak dziewczyna siedząca naprzeciwko patrzyła na mnie jak na kosmitę
Może dzięki ciąży to coś mi może wskoczy w końcu na właściwe miejsce;-)
caly czas mnie muli i do tego bol glowy i plecow!!!! brzuch przez te wymioty mi zmalal :-( wogole jestem nie do zycia....
ale sprawnie poszło, a teraz za oknem zaczyna prószyć śnieg 

na razie wlasnie jem suchy chlebek ;-) niby nic ale zawsze mi jakos brzuch zapelni....myszka - współczuję, może spróbuj chociaż coś lekkiego, półpłynnego, jakąś kaszkę nawet

, normalnie chciałam się trzymać i w duchu myślę o matko to dopiero początek, ale Maja była taka radosna, taka szczęsliwa machała do mnie co chwile rączką, oczywiście tez trochę sie wstydziła kręciła nóżką i nie wiedziała co ma zrobić z rączkami, łapała za sukienkę oj mówię wam to było tak słodkie i urocze, że zaczęłam ją nagrywać, później śpiewanie piosenek, wierszyki, przysięga, pasowanie dyplom i rożki ze słodyczami... ech później zabraliśmy małą do dziadków a my wróciliśmy do pracy
ja używam taki super pachnie i fajnie się wchłania, nie marze się Johnson And Johnson Baby Sothing Krem ochronny na zimę | SKLEP INTERNETOWY sprawdził się super w górach gdzie było po -15 st