Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maja jest donoszona, od 38 tygodnia ciąży dziecko traktuje sie jak donoszonea Maja urodziła sie własnie jak skończyłam 38 tydzien czyli w trwającym 39 tygodniu
![]()

to ja chyba pobije rekord bo łykałam w I ciąży dużo witamin bo miałam niedobory np. żelaza, więc oprócz zwykłych witamin codziennie 2x żelazo i jeszcze jakieś witaminy rozpuszczane w wodzie (ogólnie brałam wszystko oprócz kwasu foliowego) i moje dziecko urodziło sie z wagą 2350i 47 cm wzrostu
![]()
więc teoria wyssana z palca![]()
(ale bez przesady)

a to jaką wy macie umowe ? ja mam płacone 100% wynagrodzenia ;| chyba sie pogubiłam![]()
:-) a jeśli chodzi o zachcianki, ja się dziś obudziłam i mówię do R, że zjadłabym Hubbe Bubbe jabłkową 
sama się z tego uśmiałam, a R popatrzył na mnie ze zdziwieniem, że coraz to fajniejsze zachcianki mam