reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ella na pewno jutro dam znac co w szpitalu zalatwilam :)
A bryke narazie ogladam bo kupie jak sprzedam ten wozek lub dopiero po nowym roku bo narazie mam czas :))

reklama
Hej dziewczyny :) ale wam zazdroszcze tych kopniaków :p już nie mogę sie doczekać aż wreszcie poczuje maluchaa :-) niby jeszcze troche czasu mam bo to moja pierwsza ciąża a jestem w 16tc 1d .. brrr doczekam sie? :D :D

Ostatnia edycja:
Kasiia93; Badz czujna ;-) ja reka tuz nad spojeniem lonowym od ok 15tc wyczuwawlam dziwne babelki a dokladnie 17t0d poczulam kompniaczki i kilka razy dziennie serie dostaje ;-) A to tez moja pierwsza ciaza, tyle ze tluszczyku na moim brzuchu brak wiec moze to pomoglo.

teva, właśnie co wieczór jak sie kłade w łóżku to sobie przystawiam ręke z nadzieją, że może poczuje ;D juz miałam jakis czas temu takie odczucie bąbelków ale wychodzi na to, że to nie to :-D

reklama
Kasiia spokojnie każda na pewno w swoim czasie poczuje kopniaczki ja w pierwszej ciąży dopiero ok 21 tygodnia ciąży poczułam teraz dużo wcześniej bo ok 16-17 nie pamietam dokładnie.

Kurcze ale cicho się zrobiło :) jak mam chwile żeby posiedzieć na kompie to tu nikogo nie ma :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry