reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

reklama
U mnie w I ciąży brzuszek szybko było widać, bo jestem bardzo szczupła i zaraz się w oczy rzucało:-D
Jak na taką chudzinę jak ja (40kg) to synka miałam sporego. 3840kg i 52 cm:-)
Ja wizytę mam w środę:rofl2:

Dzień dobry!

Ewafoto- gratuluje owocnej wizyty :-) NA kiedy Ty masz termin teoretyczie? Bo Ty chyba z nas najbardziej "zaawansowana"?;-) -6ty tydzien- fajnie :tak:

Lena- piękny test II :-D Ważysz 40kg?!- OMG!!! :szok:;-)

królewna- super że wesele udane :tak: ja się własnie dziwię co jest tym razem bo relatywnie rzadko siku latam jak na ciążę- nawet w zeszłym m-cu częściej biegałam :eek: ale za to cyce bolą że masakra ;-)
3 mam kciuki za Twoja wizyte jutro. ja jutro tylko mam zadzwonić do ginki :/

Kasiol- ojoj...przykro mi bardzo :no: może się uda w tym cyklu to jeszcze może się załapiesz na koniec kwietnia ;-)

Anka- ja wlazłam dziś na wade o 2kg+ wkurzyło mnie to niezmiernie.
Przed ciążą była bardzo aktywna fizycznie- codziennie marszo- spacery z wózkiem po 18km, a raz w tyg bieganie. Teraz gin mi zabroniła do czasu @ zeby malenstwo się zagnieździło. Jutro mam nadzieję pozwoli mi chociaż chodzić troszeczkę na spokojniejsze spacery bo powiem szczerze już mnie cholera bierze od tego siedzenia na doopie :confused2::no:

Póki co dziś tez zmierzyłam temp i równiez 37st a jutro dzień @ więc chyba jest nie żle ;-) Po południu robie bete i też wszystko będzie jasne. Mnie brzuch boli tyko troszkę i podobnie jak was. Za to cyce co dzień bardziej- jak zdejmuje cyckonosz do spania to piżama "mnie boli" nawet :-D

Miłego dzionka i ide wziąć dziecia do piachu :eek::sorry: ona ma radochę a ja...książkę:sorry: ...a mogłybyśmy sobie nad wisłą kilometry robić...ehhh.."what has to be done has to be done". W imie wyzszych celów ;-)

Ostatnia edycja:
Ella tak, ale wagę zawdzięczam dobrej przemianie materii. U nas to rodzinne:tak: Ja jem dużo i przeważnie baaardzo nie zdrowo, ale tak czy siak nie potrafię przytyć:-( a uwierz bardzo bym chciała. W ciąży miałam jedynie brzuch i wielkie cycki, a reszta.. patyczki.
O tak cycki mnie też bolą:rofl2:

Ella1 - termin mam na 01.04, mam nadzieje, ze juz bedzie cieplo.

Dzisiaj jakos mnie brzuch pobolewa a przez weekend nie dawal o sobie znac. Wiem ze to normalne, ale jak sie siedzi w pracy to taki dyskomfort przeszkadza sie skupic.
Ale i tak jest lepiej niz w pierwszej ciazy, bo wtedy brzuch bolal mnie moze nie jakos bardzo, ale za to ciagle - bez przerwy do ok 10 tc.

Witam was ja na razie ostrożnie się przyglądam.Termin om na dziś,test zrobiłam i jedna kreska lecz to mnie nie martwi bo testy wychodzą mi zawsze 2 dni po spodziewnyanym tak było z 1 córką i ciąża poronioną nie tak dawno_Objawy mam bolące piersi mega apetyt kłucia jak na okres i bardzo często odwiedzam toalete nawet w nocy muszę się zrywać mam te same objawy co w 2poprzednich ciążach ale na razie ostrożnie.Gratuluje kwietniówką i życzę powodzenia.

Cześć dziewczyny!Wy już macie jakieś objawy a ja zupełnie nic:-( no może jestem bardziej senna niż zwykle.Mam nadzieję,że dostanę się do gina w piątek i mi powie,że wszystko jest ok a dzidzia rośnie.Ja 25.08 wychodzę za mąż:-) ciekawe czy do tego czasu nie będę musiała sukienki poszerzać.No właśnie-drugi objaw-wpier.... wszystko,dużo byle tylko jeść:-D

hej dziewczynki,

ja cały dzień dziś poza domem

Ewafoto, gratuluję pierwszego USG :-)

Lena, piękne kreseczki, a wagi zazdroszczę, ja przy Waszej wadzie piórkowej to mały tłuścioszek hehehe ;-)

kasiol, przykro mi, przytulam

ja też, jak Lena, wizytę mam w środę

co do objawów, ponoć w kolejnych ciążach nie dość, że objawy są dużo wcześniejsze to i brzuszek szybciej rośnie, a w trzeciej to już wogóle ;-):-D

przepraszam, że mało dziś piszę, ale padam na pysk...jestem wykończona psychicznie, ale wierzę, że jutro wstanę i będzie lepszy dzień, no bo jak inaczej

dobrej nocki dziewcznynki :-)

werys- witaj ;-) mam nadzieje że zostanies zna stałe :tak: Mnie tez za pierwszym razem w dniu
@ wyszedł negatywny test. W drugiej, która straciłam juz II, a teraz..wszystko rozstrzygnie się jutro;-)

Ewa30- ja 25.08 będę mieć 5'ta rocznicę ślubu własnie ;-) Fajna data- szczęścia życzę:-)

U mnie nic nowego. nie dotarłam dziś na betę. Ide jutro rano- koło południa będę znac wynik to Wam od razu napiszę co i jak. Tymczasem dobrej nocy.

reklama
Werys witam i życzę powodzenia przy następnym testowaniu. Ella dziękuję :-) Mój mały brzdąc właśnie zaczyna chodzić i po całym dniu latania za nim, jestem wykończona;-) Oczy trzeba mieć dookoła głowy. Kolorowych snów kwietnióweczki!

Do góry