reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

ja mam Dorjan 3w1 i espiro magic,
Dorjan ma super gondole wielką i dziecko ma mega duzo miejsca, ale woziłam małą chyba tylko 5 miesięcy a potem juz w małym wózku, fotelik montowany na kółka to tez była wygoda bo my często na zakupach to nie było proeblemu, ale spacerówka od tego wózka okropna dlatego szukam innej
a espiro fajny ale mamy juz zniszczony, a drugi raz go nie kupie bo troche kiepsko sie nim jeździ szczególnie po nierównych chodnikach ;/

no mam nadzieje ze na nastepnej wizycie juz zobacze, miałam czekac az moj lekarz wróci ale przeciez nie wytrzymam tyle musze iść :D no i duphaston mi sie konczy :p
a juz trudno tylko znowu za 2 tygodnietrzeba bedzie kase wydac

reklama
Próbowałam już wszystkich sposobów.Oświećcie mnie plisss! A co do wózków to my mamy Espiro Enzo Evo.Super się prowadzi i gondolę i spacerówkę,nawet fotelik jest podpinany z jednym ale-w zeszłym tygodniu w spacerówce puściły szwy i zrobiła się dziura.No i dupa bo gwarancja była do czerwca.Pechowy wózek czy firma do bani-nie wiem.W każdym razie Kuba jeszcze z niego skorzysta ale druga dzidzia już raczej nie.A wcale tani nie był.

krolewna, no w quinny gondola nie duża, ale Ami jeździła nie długo, bo chyba we wrześniu już gondolę sprzedałam :tak: ze spacerówki byłam zadowolona, bo dużo miejsca, a fotelik też wpinany od razu w wózio, więc nie było problemu z zakupami :tak:, a i plus lekki, łatwo się składa i zabiera mało miejsca :tak:

EWA, skopiuj link BBcode czy coś takiego i wklej w sygnaturę, powinno wejść, może nie ten link kopiujesz

Ewa: ja na espiro magic nie narzekam, kupiłam używany bo miałm być na jedno lato a został jeszcze na drugie :p kółka troche kiepskie, ale co do tapicerki to nam tez sie przeciera, moze siedziesko nie, ale w koszyku zrobiły sie dziury i to nie w siatce ale własnie w materiale z którego tez siedzisko jest zrobione, takze byc moze firma ma kiepskie materaiły ;p

nasz DOrjan jest skórzany niby bo gondola w skórze cała, a wózek lezał w bagażniku i na gondoli pękła ta skóra ;/ ale mam zamiar to jakoś naprawić bo gondoli na pewno nowej kupowac nie bede bo sie nie opłaca na kilka miesięcy :p
z resztą kwietniowe dziecko równie dobrze moze od razu własnie w spacerówce jeździć :p

Dotkass: nam własnie zwracali sprzedawcy uwaqge na duza gondole zeby kupic, a Maja była malutka wiec przynajmniej miała duzo miejsca :p a szczerze to nie wyobrażam sobie wozić dziecka w gondoli do 8 czy 9 miesiąca jak to niektorzy robią ;| ileż dziecko moze w niebo patrzec :p

hehehe, no dokładnie, tak więc wydaje mi się, że gondola to ostatnie na co zwaracać należy uwagę, szczególnie z wiosenno- letnimi dzieciaczkami, bo nie opatulasz w koce, kombinezony itp, więc miejsca dużo nie potrzebujesz, a do jesieni, czy zimy napewno już gondola pójdzie w odstawkę :tak::-)

no dokładnie :p
przy małej musiałam patrzec na gondole bo termin na październik i cała zima była w gondoli do marca, a teraz na lato to nie bede sie przejmowac :p tylko spacerówke postanowiłam porzadną kupić, nawet 1000 zł jak bedzie kosztować

a reszte to mam, bo i łóżeczko i przewijak wanienke, jedynie ubranek dla chłopca nie mam :p
ale teraz w rodzinie mamy 3 małych chłopców to bedziemy prosić o ubranka w razie czego :)

Ja też mam po swoim synku (hura!) mnóstwo rzeczy :-) ubranek tona, akcesoria… mam też maleńką bratanicę, a jej mama-zakupoholiczka ma dla niej chyba z tonę rzeczy - wszystko może mi skapnąć, jeśli będzie dziewuszka :-D skrycie marzę o dziewczynce, ale na razie najważniejsze donosić do końca I trymestru, potem do porodu - no i zdrówko na 1. miejscu. Najwyżej będą dwa synki, a do tego tata i ja - jedyna kobieta, królowa domu :cool2:

reklama
a moze bliźniaki :D:D
u mnie mozliwe ;p bo brałam clo, a po clo podobno cześciej niz normalnie jest ciąża mnoga :p hehe

ale to juz bym musiała kompletnie wózek zmienic :p

Do góry