reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

ladies, jestes nieludzka !!!! taaakie pysznosci pichcisz .... juz czuje ten zapach!

white orchid, ja ten sam dylemat mialam z usg w Medicoverze i w konu prywatnie chodzilam do sprawdzonego radiologa i tak w kazdej ciazy
tzn to poczatkowe usg z pecherzykiem a potem z bijacym serduszkiem w Medico robie a potem juz prywatnie, teraz tez tak planuje

Dotkass, leniwe? w sumie do Wyszkowa nie jest daleko ;-)

a serio to znow na wszystko mam obrzydzenie.... znow obiadu nie jadlam...serek wiejski i sok bobo frut...nic innego mi przez gardlo nie przechodzi

reklama
a serio to znow na wszystko mam obrzydzenie.... znow obiadu nie jadlam...serek wiejski i sok bobo frut...nic innego mi przez gardlo nie przechodzi

mi w pierwszej ciąży też nie wiele wchodziło, oprócz słodyczy, serków, fast foodów i syfiastych zupek, a i sandwiczów z serem, ale to już później (dlatego pewnie te 30 kg na plusie :zawstydzona/y:)...ach no i śledzie mniaaaam...o kurcze chyba musze sobie kupić...po co ja o nich pomyślałam...ech

Dla mnie frytki, boczek, rogaliki, lody, ewentualnie owoce, pizza i spaghetti. Odrzuciło mnie kompletnie od tego, co do tej pory uwielbiałam- białe mięso, ryby, owsianka czy kiszonki odpadają w przedbiegach:-). Właśnie się frytki w piekarniku robię tłumacząc, że jakbym zjadła z McDonald's byłoby znacznie gorzej...

A ja robię dzisiaj na obiad naleśniki:-)zrobię przyjemność mojemu mężusiowi

Co do USG w Krakowie polecam Galla i dr.Jankiewicza Michała,w pierwszej ciąży On robił wszystkie USG,jest bardzo dokładny,wszystko tłumaczy i pokazuje.Prywatnie USG kosztowało jeszcze niecały rok temu 60zł.

reklama
a ja to wcinam ciagle truskawki i nektarynki ale ciagle za mna chodza placki ziemniaczane ze smietana i cukrem niestety niemam kiedy zrobic bo jak jestem po 7 w domu to szybka przekaska prysznic i padam na lozko ze zmeczenia. Musze poczekac do weekendu i wtedy sie objem placuszkami. Macie tak ze kazdy zapach jedzenia wam se kojarzy z tym co akurat chcecie zjesc? :confused: Mi to tak placki sie kojarza nawet z zapachem jablka. :-)

Do góry