reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

eewciaa88 bardzo się cieszę że się dogadaliście z mężem,to znaczy że nie wypaliło się między Wami uczucie.A to najważniejsze.
Ja co do porodu mam jedną zasadę,jeśli weszło,to i wyjść musi,nie ma wyjścia,Każda kobieta inaczej znosi poród,ale też prawie wszystkie jak zobaczą dzieciątko to zapominają o wszystkim:-)
lwica najlepszego z okazji rocznicy,upojnego wieczorku Wam życzę:-)
Moje dziecko właśnie śpiewa do swojej stopy:-)a ja idę prasować

reklama
my po zakupach, oczywiście mnie mdliło w lidlu od tych bułek bleh ;p
ale mamy twistosy z małą i sie zajadamy ;d haha ;))
kupiłam tez kiwi, jedyny owoc jaki moge jeść ;p są w nim w ogole jakieś wartości dla dzidzi? :D

bo ja juz widze ze dziecko wysysa co chce ze mnie bo mi włosy wypadają i łamią mi sie paznokcie a zawsze miałam piękne! :p ale co ja poradze ze na nic nie mam ochoty a nie potrafie w siebie wepchac czegos czego mi sie nie chce :p

Hejka, ja takze jestem kwietniową ciężarówką :) Do niedawna zapracowana żona I. i mama dwuletniej Alicji. Teraz jestem skazana na leżenie w łóżku z powodu krwiaka :( Przedwczoraj wyszłam ze szpitala i wierzcie mi, że żadne forum nie jest w stanie zdołować i wystraszyć bardziej niż 5 dni na patologii ciąży :((
Co do objawów to mnie także cały czas muli i odrzuca na samą myśl o mięsie. Dodatkowo mam jeszcze jeden nietypowy objaw - niepohamowany odruch wymiotny podczas mycia zębów :D Tak samo było przy pierwszej ciązy i wiem, ze minie po urodzeniu ;)

ja juz sie zmartwilam ze nie czuje nic...:p jask leze plasko nie czuje nic kompletnie..:(

ladies, kochanie..... dzis nie czujesz, moze jutro poczujesz, nie sugeruj sie ze kilka z nas czuje
ja to wyczuwam jak taki pagorek, zgrubienie....
nie martw sie proszeee

krolewna, kiwi bardzo bogate w vit z grupy B, rewelacja na czas ciazy!

reklama
Do góry