reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwiecień 2013

Witam dziewczynki:-)

Wczoraj moja mama z Gosią zrobiły mi tort (bo w pn mam urodziny), pozwoliłam sobie nawet na pół lampki szampana Martini - pychota. Juz zapowiedziałam M, że ma mi taki kupić jak zakończę laktację:-D i bayleysa:tak: znacie? taki likier mleczno czekoladowy z dodatkiem whisky - pychota. Ja zwykle jestem bezalkoholowa, ale po takiej alkoholowej pustyni, to nachodzą mnie smaczki. Poprzednio śnił mi się po nocach biały rusek, M kupił mi po laktacji likier Kahlua i przez jakiś czas codziennie robił mi tego drinka.... aż mi zbrzydł i był spokój:-D

Co to jest, że jak czegoś nie można, to właśnie tego się chce?

ps. M mnie woła na zakupy, może mi kupi coś ładnego:-D
to do później

reklama
Witam w niedzielne popołudnie,

OMG jakie puchy:szok:haloo haloo gdzie jestescie:)M pojechał do pracy a ja sobie licytuje rzeczy dla Alanka bo pokonczyly mu sie bluzki:) zazwyczaj licytuje od sprzedajacych z Angli sssuper ciuszki maja i tanio:-)Jak tylko pojde na strych i dostane paczkę od tej dziewczyny co pozyczylam jej ciuszki Alanowe to sie wezme za zakupy ale to dopiero w polowie lutego:)

Oho młody juz mi wstał wrrrr:baffled:ciekawe z jakim humorem..

Milego popołudnia:)

hej
Phelania zobacz sobie tutaj: NiumNium.pl - Używane ubranka dla dzieci ja kupiłam parę rzeczy dla Mary, są w świetnym stanie pięknie zapakowane i kosztuja grosze... może i dla Alanka znajdziesz coś fajnego

a jak ktoś jest z okolic Poznania to własnie byliśmy w Faktory w Luboniu i w outlecie Smyka są super wyprzedaze - pewnie nie wsyzstko ma super jakość ale mysle ze warto zobaczyc jak ktos nie ma daleko

my bylismy najpierw na króciutkim spacerze a ptem smyknelismy na zakupy i kupilam troszke laszków na wieksze rozmiary tak zeby potem nagle wszystkiego nie trzeba bylo naraz kupowac znów...

pozdrawiam

hello
wchodziłam dwa razy, ale coś weny nie mialam, humoru brak bo misiek pochoadzil 5 dni i przyniósł katare i od dzis gorączka, do tego rece w buzi wiec jak go znam zeby idą o_O zupełnie jak by mial 5 m-cy a nie 5 lat :/ ehhh on kazde zeby przechodz,i widze, tragicznie. Ciekawe jak bedzie z maluszkiem.

Fel - moj oczekuje na ostatnie piatki.. tak pcha reke do buzi, ze juz obiad zwrocil ^^. I oszolom sie jeszcze cieszy z tego co narobil ^^

Ja licze na to, ze drugie dziecko bedzie calkowicie inne niz jego brat.. zero alergii, uczulen i nietolerancji.. brak kolek.. bedzie lezec w lozeczku, a nie na moich rekach.. nie bedzie jadlo w nocy do prawie 2 roku zycia.. bedzie samo zasypialo, a nie w wozku albo na rekach ;p... Jedyne co moze miec po bracie to chec do przyjmowania lekow i zamilowanie do jedzenia ;p

a my już u nas w domku, nawet udało się w miarę sprawnie rozpakować - nie cierpię tego... no ale my ciągle gdzieś się pakujemy albo rozpakowujemy:baffled:

anila
no właśnie miałam Ci pisać, że jak masz wrażenie, że inne dziewczyny mają więcej ubranek, to pewnie wynika z tego, że są w różnych rozmiarach:tak:ja tez tak robiłam w pierwszej ciązy, ale z racji tego, że nie sprawdzaliśmy płci, później załowałam, że kupowałam neutral, a mając dziewczynkę najchętniej kupiłabym same róże:-D teraz też nie sprawdzamy płci i zakupilam ubranka wyłącznie na początek - kremowe i kilka białych r.62

pscólka no to ładnie - uczulenie na M:-D ja na mojego miałam uczulenie jak używał antyperspirantów w dezodorancie... od rana miałam taki masakryczny katar jak z kranu, ale go pogoniłam z tymi psikaczami, coś tam marudził na sztyfty, ale nie miał wyjścia i przyzwyczaił sie

kurcze, czasami przyczyna jest tak prozaiczna:baffled: ale chyba nie mieliście ciśnienia, skoro tak późno poszliście do lekarza? Tym bardziej gratuluje sukcesu:tak: Moja kuzynka zaszła w ciaże 4 lata po ślubie i wiem, że był jakiś problem i jakieś leczenie (ale chyba niezbyt skomplikowane i też jakaś prozaiczna przyczyna), ale że mamy specyficznie ostrożne kontakty, to boję się spytać wprost.

Felidae a to już stałe u 5-latka? Kurcze, myślałam, że to jakoś później, tak koło 10 lat

Smile piorun zwykle nie trafia dwa razy w to samo drzewo:-D
drugie będzie spokojniejsze!

ha ha ha NEf, ja bylam pewan, ze najpierw wypadną a potem wyjdą z innymi. <lol> Tylko ja nie przechodzilam takich ceregieli a on przy każdych zębach cos :-(

reklama
Nef - niemieliśmy ciśnienia, bo nie mieliśmy mieszkania, a i nam się na układało:no: Dopierojak się zaczęło układać jesienią 2009 to podjęliśmy decyzję, że jak skończępodyplomówkę to zaczynamy aktywne starania, no i wtedy zonk :baffled:i nie ukrywamtrochę panika, bo ja już po 30-tce byłam. Wiesz z drugiej strony gdyby to mi zostało to przynajmniej mam naturalną antykoncepcję do końca życia:-D

Do góry