reklama
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Jestesmy cali i zdrowi chyba
Pani Dr. na IP nas przebadała i zrobila morfo,powiedziala ze jesli sie to utzrymuje juz tydzien czasu to napewno nie jest bialaczka ani zadna powazna choroba krwi bo mlody w tym momencie by sie przelewał przez rece i lezał na OIOmie
Prawdopodobnie ma skaze naczyniową (kruche naczynka) a ze zlapał jakas lekko wirosówke to mu sie zrobily.Morfo jeszcze lepsza niz na Litweskiej PLT mial 230 a teraz 312
,wiecej niz mama bo mam 120
jakby spadalo to by nas zatrzymali w szpitalu...mamy szoguna obserwowac aaaaa i usłyszala jakies szmery na serduszku ale powiedziala ze to moze byc normalne...ale lepiej zrobic Echo dla swietego spokoju...Robilismy mu ja mial 3 miesiace ze wzgledu iz mialam cukrzyce i bylo ok ..ale i tak go zapisze i zrobimy,ale zobaczcie 3 lekarzy go badalo i nikt nie slyszal szmerów ,smiechy na sali ......
Boze dziewczyny ja jestem w bladej dupie z tym praniem i pakowaniem koniecznie musze sie za to wziasc...bo zaraz polowa marca!!!!
Dziewczyny dziekuje jeszcze raz zatrzymanie Kciuków Bishopko-Falidae za pomoc w szukaniu specjalistów oraz podpowiedzi zwiazane ze skazami itp.
Prawdopodobnie ma skaze naczyniową (kruche naczynka) a ze zlapał jakas lekko wirosówke to mu sie zrobily.Morfo jeszcze lepsza niz na Litweskiej PLT mial 230 a teraz 312
,wiecej niz mama bo mam 120
jakby spadalo to by nas zatrzymali w szpitalu...mamy szoguna obserwowac aaaaa i usłyszala jakies szmery na serduszku ale powiedziala ze to moze byc normalne...ale lepiej zrobic Echo dla swietego spokoju...Robilismy mu ja mial 3 miesiace ze wzgledu iz mialam cukrzyce i bylo ok ..ale i tak go zapisze i zrobimy,ale zobaczcie 3 lekarzy go badalo i nikt nie slyszal szmerów ,smiechy na sali ......Boze dziewczyny ja jestem w bladej dupie z tym praniem i pakowaniem koniecznie musze sie za to wziasc...bo zaraz polowa marca!!!!
Dziewczyny dziekuje jeszcze raz zatrzymanie Kciuków Bishopko-Falidae za pomoc w szukaniu specjalistów oraz podpowiedzi zwiazane ze skazami itp.
wiosna2013
Fanka BB :)
Phelaniu - super wieści o synku. Najważniejsze, że poważne choroby zostały wykluczone i że badania wychodzą dobrze. Pewnie poczułaś wielką ulgę, bo dr google pokazuje przeróżne scenariusze. Teraz korzystaj z weekendu i odpoczywaj po tych stresach.
zozzolka
Phelania odnosnie szmerów ja tez je mam niby bo jedni słysza drudzy nie a jak jakis lekaz zatrzymuje si mi na sercu dłuzej to pytam co? szmery? a co lecze jakos ja mowie nie nikt mi nie kazłał tylko ze czasem słysze ze je mam i na tym koniec tematu szmerów ponoc mam je od urodzenia ale nic mi nie kaza z nimi robic byłam u kardiologa tez raz bo miałąm puls taki jak w ciazy ponad 100 ale w ciazy nie byłam to tez nic w tym temacie nie mowił dostałam bisokard i zeszło mi tak na 80
ja cos juz spakowałam do szpitala
powiedzcie czy pieluchy rosmana sa ok ? wziełąm próbki 2szt bo tak tam mozna kupic co jest dobre z wszystkich powinno tak byc bierzesz dwie i decydujesz mam tez prubki happy i huggies
ja cos juz spakowałam do szpitala
powiedzcie czy pieluchy rosmana sa ok ? wziełąm próbki 2szt bo tak tam mozna kupic co jest dobre z wszystkich powinno tak byc bierzesz dwie i decydujesz mam tez prubki happy i huggies
phelania Ciesze się, że wszystko ok. do dr Kosmędy możecie sie przejechać tak czy siak...może wam podejdzie jako lekarz pierwszego kontaktu dla maluchów. ręczę za nią głową :-)
wiosna nie wiem czy są dobre...ja użyłam dosłownie tych próbnych dwóch sztuk jak młody juz dawno nie sikał a miał zapalenie pęcherza...
wiosna nie wiem czy są dobre...ja użyłam dosłownie tych próbnych dwóch sztuk jak młody juz dawno nie sikał a miał zapalenie pęcherza...
anila
hej dziewczyny :-)
a u nas wielkie nerwy bo M zabrał się do szykowania pokoju dla małej - czytaj totalna demolka naszej sypialni. Oczywiście pojawiły się nie przewidziane okoliczności jak to że górna szafka jest szersza od dolnej szafki. do tej pory pomiędzy nimi było biurko, ale je likwidujemy i nie chcą się szczepić dwie małpy i ten mój kochany Mężczyzna się okropnie denerwuje bo na poniedziałek musi jeszcze ważną rzecz dla Klienta skończyć...
a ja porządkuję to co było na tych szafkach pakuje do kartonów, układam w szafach i wymiatam tabuny kurzu...
no i od teraz nie mam komputera bo wraz z likwidacją biurka musimy zlikwidować stacjonarny komputer... zostaje tylko komputer Mężczyzny, który jeździ z nim....
Phel - baardzo się cieszę, że najgorsze wykluczone! :-) cudowne wieści...
kupiłam w IKEA trochę gadżetów dla małej - śliczne zasłonki, śpiworek, drobiazgi...
jak tak patrzę jak M się piekli przy tych półkach to wszystko od razu zdaje się tak strasznie bliskie...
Smile -mój mi dziś mało awantury nie zrobił o zjedzone ciasteczka - bo się obżeram... wrrr co za pacan...
miłego popołudnia kochane - spokojnego
a u nas wielkie nerwy bo M zabrał się do szykowania pokoju dla małej - czytaj totalna demolka naszej sypialni. Oczywiście pojawiły się nie przewidziane okoliczności jak to że górna szafka jest szersza od dolnej szafki. do tej pory pomiędzy nimi było biurko, ale je likwidujemy i nie chcą się szczepić dwie małpy i ten mój kochany Mężczyzna się okropnie denerwuje bo na poniedziałek musi jeszcze ważną rzecz dla Klienta skończyć...
a ja porządkuję to co było na tych szafkach pakuje do kartonów, układam w szafach i wymiatam tabuny kurzu...
no i od teraz nie mam komputera bo wraz z likwidacją biurka musimy zlikwidować stacjonarny komputer... zostaje tylko komputer Mężczyzny, który jeździ z nim....
Phel - baardzo się cieszę, że najgorsze wykluczone! :-) cudowne wieści...
kupiłam w IKEA trochę gadżetów dla małej - śliczne zasłonki, śpiworek, drobiazgi...
jak tak patrzę jak M się piekli przy tych półkach to wszystko od razu zdaje się tak strasznie bliskie...
Smile -mój mi dziś mało awantury nie zrobił o zjedzone ciasteczka - bo się obżeram... wrrr co za pacan...
miłego popołudnia kochane - spokojnego

kasiek23
phelania super że jest wszystko w porządku 
zibka najgorsze jest to, że ja mnóstwo drukuje (2 tusze na tydzień
) i kseruje do pracy a potem większość i tak do spalenia :-(
zozzolka ja kupowałam córci na zmianę z rossmana i pampers (3 a potem 4 i 5) i powiem ci że są bardzo podobne do siebie, huggies i happy wg mnie były beznadziejne (mało chłonne, wylewało się pomiędzy nogi a co najgorsze zapięcia odparzały, wrzynaly się w boczki i raniły skórę - może dlatego że moja córcia to był grubasek)

zibka najgorsze jest to, że ja mnóstwo drukuje (2 tusze na tydzień
) i kseruje do pracy a potem większość i tak do spalenia :-(zozzolka ja kupowałam córci na zmianę z rossmana i pampers (3 a potem 4 i 5) i powiem ci że są bardzo podobne do siebie, huggies i happy wg mnie były beznadziejne (mało chłonne, wylewało się pomiędzy nogi a co najgorsze zapięcia odparzały, wrzynaly się w boczki i raniły skórę - może dlatego że moja córcia to był grubasek)
Phelaniu, uffff, kamień z serca spadł, cieszę się, że się wyjasniło, a zarazem współczuję stresu przez jaki przechodziłaś przez ten tydzień. Teraz w weekend sobie odpocznij, a od poniedziałku do roboty 
pranie, prasowanie, pakowanie 

pranie, prasowanie, pakowanie 

reklama
Smile_
Antek, Franek i Staś
Phelania - uff... Kamień z serca... To teraz wiecie na czym stoicie 
Zibka, Kasiek - to ja się cieszę, że te wszystkie sterty papierów mogę oddać księgowemu po zakończeniu miesiąca. Mojego drukowania to z 300 kartek miesięcznie jest
Anila - mój nie komentuje jak coś jem, bo jem mało... tzn. nie mało, a tyle co zawsze. I jak kiedyś nosiłam XS/S to teraz mam dobre M i 16 kg na plusie. Przeklęte hormony ciążowe
Zibka, Kasiek - to ja się cieszę, że te wszystkie sterty papierów mogę oddać księgowemu po zakończeniu miesiąca. Mojego drukowania to z 300 kartek miesięcznie jest

Anila - mój nie komentuje jak coś jem, bo jem mało... tzn. nie mało, a tyle co zawsze. I jak kiedyś nosiłam XS/S to teraz mam dobre M i 16 kg na plusie. Przeklęte hormony ciążowe
Podziel się: