reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny to normalne ze dzidzie sie mnkej ruszaja ciasno im :) a niektore dzieci maja lagodny temperament to wgl :)

Na zgage polecam sode oczyszczona,

Ja posciel zlece zalozyc tesciowej bo moje dzieci by rozniosly ;)

ja tez dopisuję się do klubu nie-piekacych-tortów :D nigdy nie robiłam i dobrze mi z tym :D

klaudyna ja jeszcze nie mam złożonego łóżeczka nawet, dopiero dziś przyszlo, muszę jeszcze wyprać pościele, kocyki, prześcieradła, żeby mieć co tam włożyć ;)

marciosz moj mały tez od 2 dni zmienił ruchy, też stał się spokojniejszy, tak jak mówisz - ruchy delikatne i rzadkie. maluchy juz mało miejsca mają i to chyba dlatego.
zdrówka życzę! :*

kasiunia ja w nic nie zawijam ciuszków ani niczego. po prostu do szafy czy komody i finito.

sweetka u mnie to samo na chacie - totalny rozpiździel. ale na szczęście piętro powoli posuwa się do przodu, drzwi nie mam, ale mąż juz zbija meble u małego. tak więc przytulam Cię mocno bo wiem jak to wkurza i przeszkadza w szykowaniu wszystkiego.

Ja dzisiaj skończyłam prasowanie i układanie ciuszków w szafie. I teraz umieram, taka jestem zmęczona, ledwo żyję, nie mogę się ruszyć. Pewnie jeszcze jutro będę odczuwać dzisiejsze porządki :-(

Beatka czemu sobie nie rozłożyłas w czasie tego prasowania i układania? :( każda z nas wie ile to pracy i wysiłku, ale trzeba się oszczędzac. ja dziś miałam pierwszy dzień prasowania i uprasowalam tylko część, jutro kolejna tura i na pewno jeszcze kilka dni mi to zajmie. powoli kochana :)

A ja wrocilam od przyjaciolki o 21.30 i dopiero nadia usnela. Zmeczona jestem i zgaga mnie dopadla do ciastek pewnie bo sie objadlam:(
Ale sie ciesze bo przyjaciolka jest w 6tc:) to ta co zaszlysmy razem, nasze ciaze dzielilo 1.5-2 tyg tylko ona niestety poronila. Tak bym chciala zeby teraz jej sie udalo

reklama
Mi babcia bardzo pomogla bo wszystko mi poprala i poprasowala, teraz tylko musze poukladac wszystko do końca w komodzie i pod lozeczkiem.
Ja ubranek niczym nie przykrywam, a jeżeli chodzi o lozeczko to ja mam zalozyc samo przescieradlo, wiec wyjme mezowi przed pojechaniem do szpitala albo zaloze sama po powrocie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry