dla wszystkich które się spytały o poznański gzik
https://www.google.pl/search?q=gzik...sAQIJg&biw=1366&bih=667#imgrc=3eGW0VAuTa1XsM: tutaj zdjęcie to ziemniaczki młode( często w mundurkach) z gzikiem czyli białym serkiem ze szczypiorkiem albo cebulką albo koperkiem coś pysznego takie danie piątkowe

Kitki jakie to słodkie i kochane

Alexia trzymam kciuki za was żeby wszystko było dobrze :-*
Schauma u mnie podobnie moja gin ciągle mi mówi, że mam nie dźwigać córki i nie chodzić za dużo no ale tego nie da się uniknąć trzeba ją wyjąć z wanny, wsadzić do krzesełka(je sama już, ale czasami w krzesełku czasami na normalnym krześle), jak się przewróci to też chce na rączki nie da się uniknąć dzwigania i chodzenia...
Marzenka trzymaj się i odpoczywaj ile możesz :-)
też się zastanawiam jak moja córcia będzie reagować na siostrę teraz tylko ja i ja, nie mogę wyjść z pokoju bo od razu biegnie za mną, córcia pokazuje gdzie jest siostra ale czasami chce wejść do łóżeczek malutkiej i jak jej nie pozwalam to się wścieka i płacze, też myślę, że będzie zazdrosna no i że tego nie unikniemy będzie trzeba poświęcać też dużo czas starszym
a co do kg na plusie to ja już się boje wejść na wagę, niby nie widać po mnie tych kg i była u mnie dziś przyjaciółka i powiedziała, że w tej ciąży wyglądam o wiele szczuplej

i kupiłam sobie w HM sukienkę na normalnym dziale rozmiar M a nie L ale ja widzę po sobie te kg na plusie i wiem, że czeka mnie ciężka praca żeby wrócić do formy
kochane czy wy już macie pościelone łóżeczka czy z tym czekacie jeszcze?
nie było mnie chwilkę, czasu mi brakowało szał wyprawkowy, codziennie piorę i staram się prasować ale przy córci ciężko a wieczorami nie mam sił, ostatnio jak prasowałam na stojąco dostałam skurczu po 20 min przeszło na szczęście, ale teraz prasuję na siedząco i mi ciężko. Zaraz idę na spacer z córcią i pieskiem, czekam na męża i dzisiaj niech on kładzie małą a ja będę prasować bo mam całe łóżeczko prasowania...a brzuch mi coraz częściej twardnieje i mam skurcze krótkie ale takie z bólami jak na okres, biorę luteinę dwa razy dziennie oby wszystko było dobrze...i u mnie też ciężko ze zmęczeniem często muszę leżeć i wcześnie się kładę spać
co do prowadzenia to ja nie prowadzę auta bo nie mam prawka ale jeżdżę komunikacją miejska jak muszę i zawsze siedzę chociaż już coraz ciężej z takimi podróżami