reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ania - gratuluje mamusiu☺. Skala super, 10pkt to extra. Bedzie dobrze. Maseczki moze chwilowo potrzebne. Sa zdrowi na pewno. Matko ale podekscytowana jestem:) i tak mysle ze cale szczescie ze Cie zatrzymali w tym szpitalu, a przecuez dobrze sie czulas i za bardzo nie czulas skurczy. Najwazniejsze ze wszystko dobrze. Bardzo sie ciesze:)

Laski a my wszystkie zaciskamy nozki i byle do marca a coniektore do kwietnia:) mnie znow pobolewa blizna po cc caly czas z jednej strony. Mam nadzieje ze to tylko zrodt ale gdzies z tylu czai sie mysl ze moze lozysko sie odkleja. Dziwny taki bol co chwile i klujacy. Ale brzuch w miare miekki. Wizyta w pn wiec juz niedlugo.
Ale sytuacja z Ania mnie zmobilizowala i zaraz odpalam allegro;)

reklama
Milkulinka no wlasnie jak wczoraj przeczytałam ze Ania rodzi to zdałam sobie z sprawę ze to kwestia najbliższych tygodni u nas...i ze wszystkiego mozna sie spodziewać juz teraz...u mnie jutro zaczynam 35tydz wiec nastawiam sie na dodatkowe 3....

Kitki ja jestem człowiek który wiecznie czegos szuka ;) a tak na poważnie to musze dokupić pare drobiazgów: Nożyczki do paznokci, fride, więcej wkladek do biustonosza, no i szukam jakiejś bluzki do karmienia.

reklama
Ania to same świetne wiadomości póki co! Czekamy do 13 na więcej dobrych informacji :))) super tez ze Ty się nieźle czujesz a to przecież dopiero kilka godzin od operacji :)

Dziewczyny a ja właśnie wróciłam od mojej położnej. Opowiadała mi o karmieniu piersią i wszystko fajnie ale jak doszła do diety to się przeraziłam :O nic nie można jeść - takie mam wrażenie... albo raczej można ale super ostrożnie i w mikroskopijnych ilościach. .. Na tej jej liście były ryby, cytrusy, jabłka, nabiał. ..
Mamy które juz karmily, powiedzcie proszę jak to naprawdę wygląda. Tak mocno wszystko ograniczalyscie? Położna powiedziała "no nie można też przesadzać i co jakiś czas pół szklanki soku można się napić" :O

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry