reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dopiero sie obudziłam i biegiem po tablet zeszłam na dół zeby sprawdzić jak nasza Ania , czekam na wiecej informacji ..napewno sa zdrowi piekna skala punktów..jej dziewczyny ,mamy pierwsza rozpakowana kwietniowa mamusie !:) no to czuje ze worek sie rozsypie lada chwila i bedą następne ...Ania życzę ci duzo radości, spokoju , samych cudownych chwil nasza świeżo rozpakowana kwietniowa mamo !:)

reklama
Kochana wielkie gratulacje! Mój Damian miał kolejno 5,6,7,7 pkt po porodzie przez oddychanie. Pewnie was troszkę potrzymają żeby zapanować nad ssaniem i żeby jeszcze troszkę na wadze dobrali ale wszystko będzie dobrze, zobaczysz :* A jak rodziłaś?
To co trzeba się za nową listę chyba zabrać :)

Wzruszyłam sie jak sobie pomyslałam ze Ania ma juz swoich chłopców na świecie ...czekam az maż sie obudzi i mu powiem jak waga chłopców..wczoraj przed spaniem jeszcze sie dopytywał czy juz cos wiadomo co u naszej Kolezanki

Aniu super wiadomosc. Ja tez az sie poplakalam, co chwilke zagladalam na forum zeby sprawdzic czy cos wiadomo. jak bedziesz wiedziala wiecej to pisz w wolnej chwili :)) wszystkiego dobrego i duzo energii dla Waszej Trojeczki :*

Coraz blizej do spotkania z naszymi maluszkami! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry