reklama

Kwietniowe mamy 2016

Tak sobie myślę, że Ania pisała, że wieczorem mieli jej odłączyć te kroplówki z lekami powstrzymującymi skurcze, może odłączyli i dlatego się zaczęło. Nawet lekarze nie są w stanie przewidzieć jak organizm zareaguje.

reklama
Hej dziewczyny baaaaardzo długo nie pisalam, ale w koncu nadrobilam, chociaz sama nie wiem jakim cudem. Szok z tym porodem Ani, oczywiście gratulacje i na pewno z chlopakami wszystko w porządku, ale to znaczy, ze mozemy sie zbierac w kazdej chwili, ja mam nadzieje do swiat wytrzymac i bardzo chcialabym wtedy urodzic. Prawie wszystko mam juz gotowe, dzis było prasowanie, zostalo do kupienia kilka rzeczy i dopakowac torbe i jutro odebrac wozek i fotelik. Moj Leon wazy okolo 2kg,we wtorek mam kolejna wizyte, a później moj gin idzie na caly marzec na urlop i nie wiem jak to będzie. Co do lewatywy, ja na pewno bede chciala jak przyjade na porodowke.

Jeszcze pokaże Wam moj kacik maluszka. Tylko ścianę musze jakos przyozdobic, ale chyba poczekam na zdjecia z sesji noworodkowej i wtedy jakos to ogarne.

Załączniki

• received_10205872100348249.jpeg
    received_10205872100348249.jpeg
    40,1 KB · Wyświetleń: 109
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry