Renia, niestety ale takich dupków wszędzie pełno... Ale sobie baba faceta wybrała :/ zaimponuje jej taki jakimś durnym zachowaniem, albo kaloryferem na brzuchu i później całe życie pod górkę. Ale jak to się mówi - widziały gały co brały... Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której będąc razem z mężem musiałabym nieść wózek z dzieckiem :/ Kiedyś koleżanki się śmiały, bo mój mąż to taki misiek od zawsze i niezbyt imprezowy, ale za to dba o rodzinę i jest cudownym mężem (oczywiście jest z marsa, więc pewne sprzeczki się zdarzają). A te samotne koleżanki w moim wieku (27l.) do dzisiaj nie mogą znaleźć tego jedynego najprzystojniejszego, najzabawniejszego faceta, który traktowałby je jak księżniczki i obdarowywał milionem prezentów każdego dnia... Oby później nie miały takiego dupka jak opisany przez Ciebie osobnik (bo przecież nie napiszę o nim Pan...)
Kitki, mnie też boli czasami blizna po cc i to po jednej stronie. Mam wrażenie, że boli mnie ta wewnętrzna blizna, ale była kontrolowana już dwa razy i wszystko jest ok. Dzisiaj także byłam na usg i blizna wygląda dobrze. Więcej o wizycie w odpowiednim dziale. Często(najczęściej rano) mam też bóle na/w ? łonie - takie kłucia. Pytałam o nie dzisiaj moją gin i powiedziała, że to jest związane ze wzrostem macicy.
Też mam łożysko na przedniej ścianie.
Całe szczęście nie dopadają mnie typowe wahania hormonów, no może trochę bardziej demonstruję moją złość. Czasami "zdarza mi się" ciut mocniej zamknąć drzwi, kiedy mnie mój luby zdenerwuje, albo jestem nieco bardziej kąśliwa jak ktoś mnie zdenerwuje.
Aniabuu, ja koniecznie kupuje wanienkę ze stelażem, bo mam problemy z kręgosłupem. W zeszłym roku mieliśmy remont łazienki, który robił nam teść i tak przerobił łazienkę, że uda się nam wcisnąć stelaż do łazienki. Co prawda ja chciałam inne ułożenie, ale teść cały czas mówił "a gdzie wstawisz wanienkę jak trafi się wam drugie dziecko?" trochę kręciłam nosem, ale teraz bardzo się cieszę