reklama

Kwietniowe mamy 2016

Alunia bo jakoś przeoczyłam wcześniej to powodzenia w tym szpitalu lepiej niech sprawdza najwyżej troszkę "podreperuja" ze się tak wyrażę co nie co i zawsze to bezpieczniej i spokojniej.. a najlepiej to już przez weekend odpoczywaj :)

reklama
Milka super ze juz wszystko masz to i glowa spokojna :))

Schauma no wkoncu torba spakowana ekstra :)) niech teraz sie jeszcze troszke pokurza nasze torby a pozniej rodzimy :) to na kiedy sie umawiamy :D ??

Alunia kochana to trzymam kciuki zeby wszystko ladnie sprawdzili i zeby bylo ok :*****

Normalnie znieczulica panuje głównie u facetów i starszych bab.
Ostatnio byliśmy w Auchan pełno ludzi przy kasach, wypatrzyłam kase dla ciężarnych a tam brak kasjerki więc mówię do kasjerki obok żeby poprosiła kogoś a ta do mnie że nie ma nikogo więcej :wściekła/y: to się pytam po co ta kasa.
W innym mieście w Auchan czy w biedronce to kasjerka mnie zawołała jak stałam na końcu - aż się zdziwiłam :happy:
Justa ja bym nie odpuściła i napisała maila do sklepu. Ostatnio też miałam podobną sytuację w Auchan - wielki ruch, 3/4 kas otwarte a uprzywilejowana zamknieta. Co prawda przeszło mi przez myśl, żeby poprosić o otwarcie, ale stanęłam jednak w zwykłej kolejce i odczekałam swoje. Opisałam później wszystko i wysłałam maila na ogólny adres, odpisała mi kierowniczka sklepu w którym byłam. Często sklepy nie lekceważą takich informacji zwrotnych od Klienta bo tracą w ten sposób. Nie raz miło mnie zaskoczyli później :)

Jeśli chodzi o kąpiele - kupiłam zwykłą wanienkę. Nie zastanawiałam się jakoś szczególnie nad tym gdzie będę kąpać, ale przez myśl przeszło mi, żeby po prostu na podłodze w salonie się rozkładać. I teraz jak Was czytam to się zastanawiam czy będzie się to sprawdzać :D Zawsze zostaje stół, ale jakoś tego nie widzę :D

Cześć dziewczyny. Melduje ze nic nie zdrowieje, przeszło w zapalenie oskrzeli , jestem na ostatnich nogach. Najgorsze są noce , duszności i brak snu...
Nie mam siły myślec o porodzie ani o torbach... Mam nadzieje ze wyjdę z tego niedługo...mam jeszcze czas z tą torbą ?

Oj marciosz biedna jesteś z tą chorobą. A byłaś u lekarza? Nie przepisał Ci żadnych skutecznych leków na Twoją chorobę w ciąży? Coś długo Cię trzyma :no2:

marciosz dużo zdrówka życzę! pewnie, ze masz czas z torbą, ja nawet nie wiem gdzie jakąś mam w domu :)

bluelovi dużo spokojniejsza głowa, oj dużo :) jeszcze jak mi wprawią drzwi do pokoju małego to już pełnia szczęścia :D

kurcze, ale mobilizujecie dziewczyny :) ale to dobrze bo tylko dzięki wam mam już za sobą kompletowanie wyprawki, pranie i prasowanie wszystkiego i układanie w komodzie i szafie :) teraz czas odszukać torbę - użyję torby mojego, którą ma na siłownię, ale muszę ją znaleźć i wyprać najpierw, a w tym przeprowadzkowym bałaganie to ona może być wszędzie..

reklama
Marciosz - zdrowka!

A mnie brzuch boli na dole, dosc mocno:( bardziej z jednej strony tak troche nad blizna i w miejscu blizny. Maly sie wypina ale z drugiej strony. Wzielam 2nospy i leze. Maz przerazony tym bardziej ze nawrzeszczalam ze to wszystko jego wina. Mowi ze mozemy na ip jechac ale na razie nie chce panikowac. Brzuch raczej nie twardnieje. Tzn pol mam twardego tam gdzie maly lezy a pol miekki z tej strony gdzie boli wiec to raczej nie skurcze.
Nawet na zakupy po prezenty ich nie wyslalam bo wolalam zeby byl w domu w razie w

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry