Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Justa ja bym nie odpuściła i napisała maila do sklepu. Ostatnio też miałam podobną sytuację w Auchan - wielki ruch, 3/4 kas otwarte a uprzywilejowana zamknieta. Co prawda przeszło mi przez myśl, żeby poprosić o otwarcie, ale stanęłam jednak w zwykłej kolejce i odczekałam swoje. Opisałam później wszystko i wysłałam maila na ogólny adres, odpisała mi kierowniczka sklepu w którym byłam. Często sklepy nie lekceważą takich informacji zwrotnych od Klienta bo tracą w ten sposób. Nie raz miło mnie zaskoczyli późniejNormalnie znieczulica panuje głównie u facetów i starszych bab.
Ostatnio byliśmy w Auchan pełno ludzi przy kasach, wypatrzyłam kase dla ciężarnych a tam brak kasjerki więc mówię do kasjerki obok żeby poprosiła kogoś a ta do mnie że nie ma nikogo więcejto się pytam po co ta kasa.
W innym mieście w Auchan czy w biedronce to kasjerka mnie zawołała jak stałam na końcu - aż się zdziwiłam![]()