reklama

Kwietniowe mamy 2016

kitki leż, powinno niedługo przejść bo nie wygląda to na skurcze :* miałam tak parę razy i po leżeniu przechodziło. ale jakby nie to rozważ to ip.

reklama
Marciosz zdrowka biedna ;(( :***

Ania dawaj znac jak u chlopcow bosmy juz zniecierpliwione :****!!!

Kitki ty lez teraz i odpoczywaj ty zaduzo sobie na glowe wkladasz dzis to juz wgl i wszystko bez auta ,nogi do gory i niech ci maz kolacje do lozka przyniesie !

Kitki polez i odpocznij, a jak cos to na ip. Mysle, ze się dziś przesililas i dlatgo brzuch boli.

marciosz zdrowia! Bylas u lekarza?

milka a może pochwalisz się nam zdjęciami jak to u Ciebie wszystko wyglada? :)y

witajcie,
jestem marcową mamą aktywną na forum marcóweczek 2016.
jestescie zpewne na etapie kompletowania wyprawek na początek oraz kolejne miesiąca życia dzieciaczków, chciałabym więc zaproponowac Wam body dziecięce z krótkim i długim rękawkiem oraz na ramiączkach w bardzo atrakcyjnych cenach. Body pochodzą z mojego sklepu, który niestety musiałam zamknąć. Są bardzo dobrej jakości, niemieckiego producenta, 100% bawełna. Body z krótkim rękawkiem i na ramiączkach pakowane są po 3 szt (w każdej paczce 3 różne wzory), a te z długim rękawkiem po 2 szt. (w paczce body z owocami całymi i małymi oraz samochodami całymi i małymi)

Cena paczki to 9 zł,

Poniżej zamieszczam zdjęcia oraz dostępne rozmiary, gdyby któraś z Was była zainteresowana to proszę o kontakt na priv.
1. Body długi rękaw owoce - rozm. 74/80 oraz 86/92
2. Body z długim rękawkiem samochody - 50/56, 62/68, 86/92
3. body krótki rękaw żyrafki - 74/80, 86/92
4. body krótki rękaw serduszka - 62/68, 74/80, 86/92
5. body krótki rękaw samochody - 62/68, 74/80
6. body na ramiączkach - 74/80, 86/92

Załączniki

• body żyrafa.jpg
    body żyrafa.jpg
    182,7 KB · Wyświetleń: 82
  • bodyZ1.jpg
    bodyZ1.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC00963.gif
    DSC00963.gif
    829,9 KB · Wyświetleń: 106
  • body-dl-rekaw-owoce2.jpg
    body-dl-rekaw-owoce2.jpg
    79 KB · Wyświetleń: 78
  • body-dl-rekaw-owoce.jpg
    body-dl-rekaw-owoce.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 73
  • body-dl-rekaw-samochody2.jpg
    body-dl-rekaw-samochody2.jpg
    58,8 KB · Wyświetleń: 83
  • body-dl-rekaw-samochody.jpg
    body-dl-rekaw-samochody.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 77
  • body ramiączka 1.jpg
    body ramiączka 1.jpg
    160,4 KB · Wyświetleń: 78
  • body ramiączka 2.jpg
    body ramiączka 2.jpg
    198,2 KB · Wyświetleń: 75
  • body ramiączka 3.jpg
    body ramiączka 3.jpg
    148,6 KB · Wyświetleń: 74
Byłam u lekarza juz dwa razy. Same ziołowe leki mi daje, dzisiaj na recepcie dołożył antybiotyk i powiedział ze jak do poniedziałku nic sie nie poprawi to żebym go wzięła.

Kitki - współczuje,ja dziś tez miałam taki bół brzuch jak na okres i ogolenie źle się czułam. PRzy korzystaniu w toalety zastanawiałam się czy mam problemy gastryczne czy poród sie zaczyna.Byłam mega wystraszona. Wzięłam jedna tab. rozkurczowego i nawet przeszło. Niestety widzę, że muszę uważać. I Ty tez na siebie uwazaj,

Marciosz
- kiedys słuchałam takiego probramu o antybiotykach w ciazy. I lekarz powiedział, ze niejednkrotnie przeciaganie infekcji jest bardziej szkodliwe niż przyjęcie wlasnie antybiotyku wskazanego w ciazy. Więc nie ma co chyba przeciągać zwłaszcza, że długo Cie już męczy:(

Marciosz zdrówka kochana! Wiele ciężarnych bierze antybiotyki w ciąży, bo jak to mówi moja pani ginekolog - w ciąży panuje zakaz chorowania :) jakby to było takie proste. Ja myślę podobnie jak Martita.
Aniu czekamy na wieści o maluszkach i o zdjęcia!
Kitki, może odpocznij troszkę, skoro boli Cię tylko jedna strona brzucha, to pewnie maluszek się tak wypina. Daj znać, gdyby coś się zmieniło.

reklama
Bluelovi ja najchętniej to przed świętami bym rodziła, tak żeby na święta już w domku z maluszkiem :)

Ja dziś też coś nie tak z żołądkiem mam, tak jakby lekka biegunka, trochę mi niedobrze cały dzień i nie mam apetytu. Mam nadzieję, że do jutra przejdzie.

Kitki odpoczywaj, podziwiam te twoje wojaże, ja dziś wyszłam wyrzucić śmieci i myślałam, że nie dojdę z powrotem. Niestety z moim kręgosłupem chyba coraz gorzej. Ale żadnych kłuć w pochwie raczej nie mam, tylko twardnienia brzucha sporadycznie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry