Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marciosz a temp masz? Mój gin uważa że w ciazy przy temp przekraczającej 38 st juz od razu trzeba antyb. brać.
Ania50 ja chyba będę kąpać w sypialni tez na podłodze klekne sobie obok i chociaż mi będzie wygodniej niż w łazience a obok będę na lozku mieć przyszykowane do ubrania. Potem już pewnie w łazience jak stabilniej będzie główkę trzymać itd
Martita oczywiście pochwalę się, ale jak już skończę wszystko bo narazie jest ogólny zamysł, ale wiadomo - diabeł tkwi w szczegółach
dziewczyny z uk - co pakujecie do torby? to samo co nasze dziewczyny w pl? czytalam na stronie nhs i zalecają mieć w sumie to samo co w Pl, co mnie dziwi bo tu w szpitalu zatrzymują na 1 dobę, w Pl na 3 więc teoretycznie powinno być zalecone mniej tych rzeczy chyba?
schauma ja też chciałabym wyrobić się przed świętami, ale moja gin powiedziała ostatnio, że da mi skierowanie na cc po skończonym 39 tygodniu.U mnie wypada to około 24 marca. Pytanie brzmi: ile czasu od otrzymania skierowania minie do cc? Chciałabym urodzić jeszcze przed świętami, ale nie wiem czy to się uda
Donoszona ciaza to skonczony 37tc wg mojego gina. Ale jak nic sie nie dzieje i nie ma wskazan to cc robia najczesciej po skonczonym 39. Ja pierwszym razem tez tak mialama