reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
To prawda donoszona ciaze liczy sie w skonczonym 37 tygodniu ale nie ma co wyszarpywac dzidzi z brzuszka tak wczesnie jak sie nic nie dzieje wiec cc przewaznie tydzien przed terminem i mysle ze tak jest ok .:) antus moze zadzwon na ip do zdroi jutro i podpytaj poloznych jak masz to zalatwic moze przyjechac wczesniej i sie wpisac czy cos?

Schauma ja coraz bardziej myślę o św rodzinie :-) o polnej słyszałam wiele opini ale tak jak o każdym szpitalu, któryś trzeba wybrać ;-) co do niedrapek to ja nie zakladalam córci i teraz też nie będę pisaliśmy o tym w watku zakupowym ;-)
Martita mnie też tak kłuję ostatnio często i mnie to martwi
Milady tak, hormony szaleją
Marzenka miałam tak kilka razy
Aniabuu ja w wanience i będę trzymać córeczkę sama bez wkładów :-) też będę kąpać w duzym pokoju bo łazienka za mała
Hej kochane :-) co do porodu to niech maleństwa posiedza jak najdłużej, natura zrobi swoje :-) od rana byłam na pobraniu krwi, w pon wizyta oby było wszystko dobrze bo martwią mnie te skurcze i klucie, któraś też w pon ma wizytę :-)? Dzień mi dziś szybko zlecial, mąż ma wolny weekend więc zapowiada się przyjemnie :-) Co do hormonów to u mnie szaleją raz płacz raz śmiech raz krzyk biedy ten mój mąż ;-)

Milka ja spakuje się tak jak pakowałam się do szpitala w pl. W marcu idę układać plan porodu to dopytam o więcej szczegółów. Po za tym ja mam mieć cesarce więc pewnie też 3 dni w szpitalu posiedzę

aniabuu dzięki :) to jak dopytasz co tam trzeba mieć to daj znać bo będę opierać się na tej liście na stronie nhs, ale może coś pominęli :)

mały mi szaleje w brzuszku, uwielbiam te jego wieczorne harce :) ale żeby nie było zbyt miło to skóra zaczyna swędziec, ech :(

Ciekawa jestem czy dla maluszka trzeba mieć już swoje rzeczy czy szpital ubiera po porodzie w ich ciuszki. w pl gdzie rodziłam wszystko trzeba było mieć swoje, łącznie z rozkiem.

Tym razem biorę naprawdę potrzebne rzeczy, ostatnio miałam dwie torby zapakowane jakbym na 2 tygodniowe wakacje jechała, później nic znaleźć nie mogłam

Dziewczyny jakie laktatory kupujecie, o ile kupujecie??
Ja się słabo widzę jako karmiąca matka więc muszę kupić.ostatnio miałam z tommie tepie manualny i co ja się tym nameczylam to szok. Teraz chciałam elektryczny, najlepiej modela, ale szkoda mi wydać coś ok 100f za nowy i myślałam żeby uzywke kupić, ale sama nie wiem. Może znacie jakieś sprawdzone elektryczne, niezbyt drogie firmy?

klaudynaaa podpytaj lekarki na wizycie o te klucia, ciekawa jest co powie. Ja musze czekać do piątku z wizyta...

aniabuuu moja koleżanka rodzila cc w uk i byla jakos krótko w szpitalu. Ja mam laktator elektryczny z Prolactis Lovi, ale byl dość drogi.

Czesc dziewczyny. Tak podczytuję o czym piszecie, klucia, bóle, maluszki szaleją w brzuszkach:) trzymam za was kciuki kochane. Donoscie jak najdłużej i sie pakujcie :*
Ja mam kryzys :( jutro idę do domu, nareszcie moze mi przejdzie jak sie potule do męża i córki. Synusie wczoraj widzialam sie naplakalam. Są takie maleńkie, ale silne. Musza byc wspomagane oddechem i karmione sonda. Ale pokarm przyjmują. Mam nadzieje ze szybciutko urosną będą zdrowe i będę mogla zabrac je do domu. Póki co będę co do nich dojeżdżać. Mogłabym zostać w hoteliku szpitalnym, ale psychicznie nie dam rady. Chcialabym im troszkę mleczka swojego dać ale nic nie leci :( kropelki. Pobudzam laktatorem mam nadzieje ze coś im będę mogla odciągać. Nie pisze za dużo tylko podczytuję, nie chce sie użalać tylko nad sobą. Pozdrawiam <3

reklama
Aniu wszystko będzie dobrze. Musisz tylko przetrwać jakoś ten okres dopóki chłopcy nie wzmocnią się i nie podrosną. Mleczko w końcu będzie, musisz tylko jak najczęściej pobudzać laktatorem, co właśnie robisz. Głowa do góry :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry